Firefox 3'üm kapanıp duruyor. Yahoo Widgets yükledim ama ondan önce de kapanıyordu. Gittikçe artan bir kapanma oranı var. Bırakıyorum Firefox'u.
Opera mı; Safari mi?
şu aralar bende de olmaya başladı firefox bir sorunla karşılaştı kapatılması gerekiyor vs sonra kapanıyor pek vazgeçmek istemiyorum ama neyse..
opera diyorum
kolay gelsin
Windows kapanma ekranlarını gördükçede Windowsu bırakıp Dos'a mı geçeceksiniz. Arkadaşlar sizlerin bilgisayarlarınızda muhtemelen ya kullandığınız programlardan yada trojan,virüs gibi başka bir şeyden dolayı problem oluşmuş yoksa Firefox'la alakalı değil. Varsa güncel bir virüs ve zararlı tarayıcısı ile taratın sonra Firefoxu kaldırıp yeniden kurarak deneyin. Benim kontrolümde 50 küsür makine var hepside Firefox 3 le internete çıkıyor üstelik hepsinde bir iki eklenti mevcut ama tık yok.
OptimumWindows kapanma ekranlarını gördükçede Windowsu bırakıp Dos'a mı geçeceksiniz. Arkadaşlar sizlerin bilgisayarlarınızda muhtemelen ya kullandığınız programlardan yada trojan,virüs gibi başka bir şeyden dolayı problem oluşmuş yoksa Firefox'la alakalı değil. Varsa güncel bir virüs ve zararlı tarayıcısı ile taratın sonra Firefoxu kaldırıp yeniden kurarak deneyin. Benim kontrolümde 50 küsür makine var hepside Firefox 3 le internete çıkıyor üstelik hepsinde bir iki eklenti mevcut ama tık yok.şuan kis 2009 kullanıyorum bilgisayarımı düzenli taratıyorum yani virüs olduğu düşüncesinde değilim
Maalesef zararlıların çoğu kendini göstermez, hatta çok iyi bilgi işlemciler bile aylarca ruhları duymadan virüslerle haşır neşir olurlar. Siz ihmalkarlık etmeyin ve aşağıaki linkden Norton 2008 in 15 günlük ücretsiz veriyonunu indirerek kurun sonrada "Live Update" i çalıştırıp son güncelelemeleri indirmesini bekleyin. Sonra 15 gün kullanacağınız için seçeneklerden "Norton antivirüs"e girip çıkan pencerede "Gerçek zamanlı korumada Auto Protec'i işaretleyip bilgisayarınızı taratın. Hiç olmazsa kafanızda şüphe olmasın.
Bu arada bende şu antiviüs programı var falan demeyin derin tecrübeyle sabitttir. Lütfen dediğimi yapın.
http://www.symantecstore.com/dr/ ... 313&PN=62&V1=932313
Türkiye'yi seçinde türkçe olsun.
OptimumWindows kapanma ekranlarını gördükçede Windowsu bırakıp Dos'a mı geçeceksiniz. Arkadaşlar sizlerin bilgisayarlarınızda muhtemelen ya kullandığınız programlardan yada trojan,virüs gibi başka bir şeyden dolayı problem oluşmuş yoksa Firefox'la alakalı değil. Varsa güncel bir virüs ve zararlı tarayıcısı ile taratın sonra Firefoxu kaldırıp yeniden kurarak deneyin. Benim kontrolümde 50 küsür makine var hepside Firefox 3 le internete çıkıyor üstelik hepsinde bir iki eklenti mevcut ama tık yok.Dediğine katılmıyorum çok saçma. Vista takıldığı için XP'ye döndüm. Bu da aynı durum mu? Bilgisayarımda virüs yok merak etme ya da adaware düzenli olarak taratıyorum. Gezdiğin siteler, yüklediğin programlara da bağlı olabilir. Adblock plus da var onun da etkisi olabilir ama ondan önce de oluyordu. Benim de yeterli tecrübem var Firefox'ta sorun olduğunu ve bilgisayarımda virüs olmadığını anlamak için.
mustafa91Bu arada safari'yi kurdum 2 sayfa açıkken ilk başta yani daha sonra da değil 100mb götürdü ramden. Firefox da çok götürüyor. Opera'yı deniyorum şu an. Opera'dan memnun kalmazsam dediğini yaparım onur ;)İki önceki mesajımda firefox'u kaldırıp yeniden kurun diyen bendim :)Bir önceki mesajımda kastettiğim ise hantallık değil hata vermesinden dolayı eski versiyona dönme benzetmesiydi.
Yinede sorun çözülsün önemli olan bu.
Pardon ben şunun ilk cümleciğine takılmışım da. Yanlış anlaşılmalar için özür dilerim. :)
Şu an Opera'dan memnunum ama Firefox daha kullanışlı gibiydi de farklı tatlara da alışmak lazım.Varsa güncel bir virüs ve zararlı tarayıcısı ile taratın sonra Firefoxu kaldırıp yeniden kurarak
07BENER07 arkadaşım şu anda kis 2009 kullandığını ve firefoxunun sürekli kapandığını duyduğum 4. kişisin. Ben de kis 2009 kullanıyorum ve bıktım sürekli kapanmasından. Sanırım sorun kis'den kaynaklanıyor.
Evet bendede kapanıp duruyor son zamanlarda
Mozilla nın bir önceki sürümünü kullanmak lazım herhalde..
bende de firefox 3 kapanıyor bazen. verdiği hata mozilla çökme habercisi diye birşey alıyorum sorunu bildirmek için tıklayın falan var. tekrar başlatttığımda açık sayfalarım kurtuluyor. windows yeni yüklendiğinde de aynı hatayı aldım. virüslerden veya kis den olduğunu zannetmiyorum. bazen çok fazla TAB açıyorum belki ondan olabilir benim sorun. tavsiiyem firefox dan sonra OPERA dır...
Bugün 3.0.1'e güncelledim.. Önceden çok fazla çökme sorunu yaşıyordum.. Yeni sürümde henüz bir çökme olmadı.. "Güncellemeleri kontrol et" seçeneğinden 3.0.1'i kurmanızı öneririm..
aynen bende de kapanıp duruyor ( bence vurüs le alakalı degil çün kü fifox hata verdiginde bilgisayar fifox kapatıl dı veri yürütmeyi engelleme diye yazı çıkıyor ama veri yürütmede fifox için kapatılamıyor ne yapacagm bilmiyorum
valla virüsle alakalımı bilmiyorum ama ben pardus 2008 kullanıyorum.bazen ff kapanıyor.nedenini anlamış değilim.çok eleştirilen ie ise önemli bir sorun olmadıkça kapanmaz.ama yinede tilki kullanmaya devam ediyorum.kapandıktan sonra kapanan site geri geliyor.birde adres çubuğu kullanışlı.ama ie gibi sık kullanılanlar ve tab tuşu olsa iyi olurdu.illaki eklenti ve özelleştirle uğraşmanız gerekiyor.ayrıca bu yorumu ie6 ve xp'den yazıyorum.koskoca hastanede ie6 kullanıyorlar.milletin tilkiymiş operaymış umrunda değil.