MustasBende indirdim menmunum şimdilik2 üstteki mesajıma bi bak.ama şöyle bir sorunla karşılaştım tabiki benim
açımdan sorun buçubuğa adres yazarken yer imlerindeki kayırları öne getiriryor hemen ben menmun olmadım bu olaydan
kapatılıyormu acaba sizce bilen varsa yazarsa sevinirim
firefox 3 ü indirenler burayaa!
firefox çok enteresan bir tarayıcı hızına diyecek bişey yok ama bazı siterlerde kullanıcı adı ve şifreyi girdikten sonra siteye bağşlanmayıp tekrar kullanıcı adı sayfasına geri dönüyo
Selçuk İslamoğlu2 üstteki mesajıma bi bak.özür yeni gördüm bende teşekkürler
Ben indirdim yeni sürümü. Bence gayet başarılı. Eklenti uyumu da kısa zamanda tamamlanacaktır. Sonuçta bu yeni çıkan bir sürüm. Bu nedenle eklentilere uyum sağlamaması gayet doğal.
ben indirdim ve hayran kaldım en önemliside hem güvenli hemde hızlı
Arkadaşlar bir sorum olacak.Mozilla Firefox 3 yeni sürümü indirirken eski Firefox tarayıcınızın üstünemi kuruyorsunuz yoksa eski tarayıcıızı Başlat/Denetim Masası/Program Ekle veya Kaldır'dan mı kaldırıp yeni Firefox kuruyorsunuz?
Eğer eski tarayıcınızın üstüne kuruyorsanız tavsiyem o eski sürümü kaldırıp yerine yeni sürümü kurun.Ben üstüne kurduktan sonra Facebook ve Download Helper eklentilerini yeni sürüm kabul etmemişti.Bende eski sürümü kaldırıp temiz bir yeni Firefox 3'ü kurduğumda eklentileri indirdim ve böylece sorunsuz bir şekilde eklentileri yükledim.Tavsiyem eski sürümü kaldırdıktan sonra yeni sürümü kurmanız.
indirmedim düşünmüyorum. ie7 ve navigator la idare ediyorum
Bende Opera 9.50 ve Firefox 3'ü indirdim şimdi IE8'i bekliyorum tercihimi o zaman yapacağım.
Size Firefox 3 ten bakıyorum 100 mb ram tüketiyor 5 sekme açık ;)
sadece 100mb mı:) ins benımkıde ole olur ya bı bakıyorum 160 170 lere fırlamıs
ben de indirdim kurdum cok memnunum:D
Ben de dün indirdim.Kurdum.Çok güzel.Hızı çok iyi.
Bende indirdim güzel hızlı ve görünümü çok sade olmuş. Ben sadeyi severim
Ama bazı hatalar var. Bunları yeni olmasına bağlıyorum. Ayrıca bende 100 Ram yiyor :D
Ama sekmelerle fazla değişmiyor. 100'den sonra her sekmede yaklaşık 10-15 mb artıyor.
XxXDaRKoXxXSize Firefox 3 ten bakıyorum 100 mb ram tüketiyor 5 sekme açık ;)5 sekme 56 mb netscape navigator.
5 sekme 42 mb opera
5 sekme 87 mb ie7
5 sekme 76 mb firefox2hepsi chip in anasayfasındaki 5 başlıkta yapıldı..
COK TATLI OLMUŞ KULLANIŞLI HIZLI İNSAN DAHA NE İSTERKİ AMA OPERANIN FİKRİDE MÜKEMMMELL BEN İE7 FİREFOX3 VE OPERA KULLANIYOM SANKİ FF3 İLE OPERA AYNI HIZDA
rapidshareden dosya indirmede sorun yasıyorum.javascript falan diyo.ayarlarını kontrol ettim.javascript kutucuğu işaretli.kedileri doğru girdiğim halde neden hata veriyor acaba.
3 ü kurunca 2 nin sık kullanılanlarını saklıyor mu?
elensevet saklıyor.Üzerine mi kuracağız.Önce 2 yi kaldırırsak saklıyor mu?
2 yi kaldırmadan üzerine kurdum.sık kullanılan listemi aynen aktardı.
arkadaşlar bende indirdim kullanıyordum, ne oldu bilmiyom ama birden fire fox çöktü ve yeniden kuamıyorum.acaba nedeni nedir yeniden kurmak için ne yapmam lazım.
firefox yükleyeli 3-4 gün oluyor ve daha kendi isteğimle kapatıp çıkamadım sürekli program hatası veriyor ve kapatılıyor "programı kapat" !!! sorunumun ne olabileceği ve çözümü konusunda yardımcı olabilecek arkadaşlara şimdiden teşekkür ediyorum. not: firefox 2 nin üstüne kurdum
indirdim kurdum çok memnunum