Firefox 4 Beta 6'yı deneyin!

CHIP Online
16-09-2010, 00:02   |  #1  
CHIP Online avatarı
OP www.chip.com.tr
Teşekkür Sayısı: 26
36,771 mesaj

Firefox 4'ün beta yağmuru tam gaz devam ediyor. 5. Beta'dan sadece 1 hafta sonra gelen Beta 6 burada

Okumak için: https://www.chip.com.tr/konu/fire ... -deneyin_22455.html

Resimlerle: Firefox 4 Beta 4'teki grafik gücü

Mozilla, Firefox 4 için yayınladığı Beta 5'den sadece 1 hafta sonra altıncı beta'yı da kullanıcıların beğenisine sundu. Beta 6 ekstra bir özellik içermiyor; birkaç hatanın giderilmesini amaçlıyor. Bu hatalardan en önemlisi ise, Windows kullanıcılarının yaşadığı çakılma sorunu.

Muhtemelen Mozilla bir beta daha yayınlayacak ve ardından da Firefox 4 RC (Final srüm adayı) gelecek.

Aşağıdaki bağlantının yardımıyla Firefox 4 Beta 6'yı indirip deneyebilirsiniz. Listeden Türkçe seçeneğini seçerek Firefox 4 Beta 6'yı Türkçe olarak kullanma şansınız olduğunu da unutmayın.

Download: Firefox 4 Beta 6

Tüm konu: Firefox 4 Beta 6'yı deneyin!

İzleyin: Firefox 4'e çoklu-dokunmatik gücü!

Resimlerle: Firefox 4 Beta 4'teki grafik gücü

Kaynak: www.chip.com.tr

Tartışıyoruz: Firefox 4 beta 6'yı denediniz mi? Görüşleriniz...

SelcukSari
16-09-2010, 10:40   |  #2  
Yeni Üye
Teşekkür Sayısı: 0
38 mesaj

evet denedim nvidia gt 220 ekran kartım var, oyunlarımı full ayarlarda oynayabiliyorum, gel gör ki mozilla fireofox siyah ekrana düsüyor ekran kartı calısmayı durdurdu diyip kapatıyor kendini. of mozilla firefox! google chrome un geçmişi kaydetmeme özelligi gelirse chrome kullanacagım Olmuyor böyle.

Fattur
16-09-2010, 20:17   |  #3  
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 1
5,768 mesaj

Açılmadaki performans sorunu hala devam ediyor. Beta 5'te başladı Beta 6 da düzeltirler dedim düzeltmemişler...