Firefox 4 RC hazır, İndirin!

CHIP Online
10-03-2011, 10:30   |  #1  
CHIP Online avatarı
OP www.chip.com.tr
Teşekkür Sayısı: 26
36,771 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: Oca 2004

Tam 12 beta'nın ardından Firefox 4 RC indirilmeye sunuldu. Yenilikler ve indirme bağlantısı burada...

Okumak için: https://www.chip.com.tr/konu/firefox-4-rc-hazir-indirin_25720.html

Resimlerle: En iyi Firefox duvar kâğıtları

Mozilla, yayınladığı 12 beta sürümün ardından, Firefox 4'ün RC sürümünü kullanıcılarla buluşturdu. Bu sürüm, Firefox 4 için gerçekten önemli bir sürüm; çünkü yeni tarayıcı bekleyenler, artık beta'lardan bıkmıştı. Sürekli olarak ertelenen final sürüm, hesapta olmayan yeni beta'lar derken, galiba bu kez Firefox 4'ün final sürümüne çok yakınız. Açıklamaya göre Firefox 4'ün final sürümü, Mart ayı içerisinde hazır olacak ve indirilmeye sunulacak.

Firefox 4 RC sürümünün, final sürümde olması beklenen hemen her türlü detayı içeriyor. Beta aşamasını atlatan bir tarayıcı olduğu için, arama çubuğunun yanındaki "feedback" düğmesi kaldırılmış durumda. Ama asıl heyecan verici detay, Firefox 4'ün ilk açılışında gizli. Son sürümlerde hep geç açılıyor diye eleştirilen tarayıcının bu sürümü, neredeyse 1 saniye içerisinde kullanıma hazır hale geliyor.

HTML 5 desteği, geliştirilmiş donanım hızlandırma özelliği ve çökmelere karşı gelişmiş koruma, Firefox 4 RC'de dikkat çeken başlıca yenilikler arasında sayılabilir.

Diğer detaylar ve indirme bağlantısı haberimizin ikinci sayfasında...

Tüm konu: Firefox 4 RC hazır, İndirin!

Resimlerle: En iyi Firefox duvar kâğıtları


Kaynak: www.chip.com.tr

Tartışıyoruz: Firefox 4 RC sürümünü denediniz mi?

D o ğ a n
10-03-2011, 18:09   |  #2  
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 1
534 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: Eki 2008

Mozilla Firefox 4'u ta ilk pre-alpha sürümlerinden beri takip ediyorum. Zaten Mozilla Firefox'u ilk sürümünden beri kullanıyorum. 4. sürümde 10. betadan itibaren bir fark göremedim hız ve görünüm açısından. RC ile beta 12 aynı gibi.