Firefox 5 hazır; İndirin!

CHIP Online
18-06-2011, 11:00   |  #1  
CHIP Online avatarı
OP www.chip.com.tr
Teşekkür Sayısı: 26
36,771 mesaj

Firefox'un beşinci sürümü indirilmeye sunuldu. Yenilikler ve indirme bağlantıları içeride...

Okumak için: https://www.chip.com.tr/konu/firefox-5-hazir-indirin_27566.html

Resimlerle: En iyi 25 Firefox 4 teması!

Henüz resmi olarak duyurulmasa da, Firefox 5'in final sürümü, Mozilla'nın FTP'lerindeki yerini aldı. Mozilla, daha önce yaptığı açıklamaya sadık kalarak yeni Firefox'ları ardı ardına kullanıcılarına sunacağını da böylelikle kanıtlamış oldu. Yol haritasına göre Firefox 6 ve 7 da, 2011 yılı sona ermeden bilgisayarlarımızda olacak.

Firefox 5, bir önceki sürüme göre gözle görülür önemli yenilikler içermiyor. Dikkat çeken en önemli yenilik ise, ayarlarda yer alan Do not Track, yani Beni İzleme özelliğinin artık daha belirgin şekilde görülebilmesi. Bunun dışında yeni Firefox'ta CSS animasyonları için gelişmiş bir destek, Javascript performansında artış, bellek yönetiminde düzeltmeler, bir takım güvenlik güncelleştirmeleri bulunuyor.

Eğer siz de resmi duyuru yapılmadan yeni Firefox'a sahip olmak istiyorsanız, aşağıdaki bağlantıya tıklayabilirsiniz. Resmi duyuruyu beklemek isteyenler ise, sık sık bu adresi kontrol edebilir.

Download: Firefox 5.0 Türkçe

Tüm konu: Firefox 5 hazır; İndirin!

Resimlerle: En iyi 25 Firefox 4 teması!

Kaynak: www.chip.com.tr

Tartışıyoruz: Firefox 5'i nasıl buldunuz?

melen
18-06-2011, 11:35   |  #2  
melen avatarı
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 1
3,638 mesaj

Firefox 6 Aurora kullanıyorum aga.

sosyalik
18-06-2011, 17:24   |  #3  
sosyalik avatarı
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 47
1,707 mesaj

Görsel bir fark göremedim ama hız olarak kendini hissettiriyor.