arkadaşlar firefox da bir siteye girdigimde forumda gir butona geldigimde orada kendiliginden bir kaç sayfa linki çıkması gerekirken çıkmıyo mesela haberturk.com da şağ taraftakli linklerin bağzılarını açıyo hanği sayfalarla bağlantılı oldugu gözüküyor bazı linklerdeki gözükmüyor bu acaba neden kaynaklanıyor olabilir? Çözüm neder
firefox hakkında bir sorun
Bu başlık kilitlidir. Yeni mesajlar gönderilemez veya mevcut mesajlar düzenlenemez.evet firefox explorerin açtığı bir çok linki güvenlik dolayısıyla açamıyor....güvenlik ayarlarından durumu çözebilirsin....
ya bu iş güvenlik ayarları ile alakalı bir durum değil.Bunu anlayıp cevap yazmak için www.habertürk.com a firefox kullanan birinin girmesi lazım bakın siteye girince sağ tarafta gündem ,gizli gündem gibi başlıklar var mesela orada mause la teknoloji ,sağlık islam konularına geldiğinizde mause la biryere tıklamadan otomatik olarak altkonu liknlerinin oldugu bir küçük sekme geliyor.Ama diğerlerinde gelmiyor yani gündem,gizli gündem, ekonomi,medya filan bunlarda gelmiyor halbuki gelmesi lazım neden birinde geliyor diğerinde gelmiyor sorunum bu bu nasıl halledilebilir .bilen bi arkadaş varsa cevabını bekliyorum.Ama güvenlikten filan olsa diğer linklerde açılmazdı ama bağzıları açılırken bağzıları açılmıyor.Yani linkleri yeni bir sayfa olarak açmak istemiyorum yanlızca butonun üstüne geldiğimde alt başlıkları görmek istiyorum bağzılarında başlık çıkıyor bağzılarında çıkmıyor nedendir hiç bir anlama veremedim isterseniz firefox la sizde deneyin sizinde başınıza gelecek.Yanıt için şimdiden teşekkürler.
bir dakka bi dakka ben en son sürüm olan 1.0.7 yi kullanıyorum onda bu sorun var 1.5 ne zaman çıktı?Veya çıkmadı da 1.0.5 i katediyorsan onda çalışan birşay nasıl sonraki sürümlerde sorun çıkarır?
1.5 in 2. betası yaındaydı. stabil versiyonunu çıkması da uzun sürmez...