merhaba arkadaşlar.yıllardır ne kadar kötü olduğunu bilmeme rağmen ie tarayıcı olarak kullanıyordum.microsoft un son güncelleştirmesiyle,sürekli aldığım hatalar ve bağlantı hızı beni iyice ie den soğuttu.firefox yüklemeye karar verdim.kurduktan sonra sayfa açıldığında firefox ile sayfalara giremiyorum.bunun nedeni ne olabilir.?.aynı zamanda ie de tarayıcı olarak duruyor ki bunun bir sorun olucağını düşünmüyorum.bu problemi nasıl çözebilirim yardımcı olursanız sevinirim..
firefox & ie 8
"sürekli aldığım hatalar ve bağlantı hızı beni iyice ie den soğuttu.firefox yüklemeye karar verdim.kurduktan sonra sayfa açıldığında firefox ile sayfalara giremiyorum"
Bence ikisinin sebebi de ortak...
Sisteminde malware olabilir. Bir çok toolbar / plugin vs. olabilir. DNS ayarların bağlantını yavaşlatıyor olabilir...
IE için oku: https://www.chip.com.tr/forum/IE8 ... n-yolu_t102129.html
sisteminde zone alarm yada herhangi bi internet security tarzı program warsa o firefoxu engelliyor olabilir windowsun güvenlik duvarı da engelliyo olabilir bi ayarlara bak istersen
internet security yok.firefox'dan bağlanamıyorum fakat ie den bağlanabiliyorum.aynı şekilde opera yı da yükledim firefoxta olduğu gibi bağlanmadı fakat aynı şekilde ie ile bağlanabiliyorum.güvenlik duvarından bir ihtimal diye özel durum kategorisine dahil ettim fakat yine olmadı :(..
olduğunu zannetmiyorum.nod 32 kullanıyorum,yakın zamanda taratmıştım,bir şey çıkmamıştı.şimdi tekrar tarattım,bir şey çıkmadı.
herhangi bir fikri olan yok mu.?.ie hariç başka bir tarayıcı kullanamıyorum :(..
denemedim.ne gibi bir onarma yapabilirimki.?.