Arkadaşlar firefox 4 soğuk açılış denen ilk açılış yavaş ie 8'e göre bayağı bir yavaş
bu mudur ff4 övülüp yere göğe sığmayan
Firefox ilk açılış hızı
Arkadaşlar firefox 4 soğuk açılış denen ilk açılış yavaş ie 8'e göre bayağı bir yavaşMozilla firefox 4. sürümü ile artık çok da yavaş açılmıyor.Zaten yavaş ya da hızlı açılması bilgisayarla da alakalı.Ayrıca siz de farketmişsinizdir belki Mozilla firefox ve diğer tarayıcılar arasındaki görsel farkı (düğmeler vb.) Ayrıyetten şunu da söyleyeyim:İnternet Explorer 8 bence artık çağdışı bir tarayıcı.Bir tarayıcının ne kadar iyi olduğu da açılış hızıyla belirlenmez.
bu mudur ff4 övülüp yere göğe sığ
ben tıklar tıklamaz açıyor no sorun güzel olmuş bu versiyonu arkadaşım programın hızıda bi noktaya kadar sen aç komutunu verince işlemciye veriyon o komutu bilgisayar ne kaa hızlı oolursa o kaa güzel olur
Bilgisayar hızı ile ilgili sıkıntım yok bilgisayar yavaşlığından olabilir diyen arkadaş
eklenti için tşk
ama eklentilerle yamalı bohçaya dönüyor ff
bilgisayar açıldığında, ff, ie ve chrome a tıklayın önce hangisi açılıyo diye bakın. chrome daha hızlı açılıyo. bende o şekilde. chrome kullanmak istemiyorum ama firefox da bi süre sonra yavaşlıktan dolayı sıkıcı olmaya başlıyo. ie9 bile ff den hızlı başlıyo. bende rahatsızım bu yavaşlıktan. fasterfox bildirim alanında duran bi simge değil miydi? bi ara kurmuştum ama memnun kalmadım ki kaldırdım. sanırım ff nin yavaşlığı gitmiycek. bide eklentilerden dolayı çok yavaş dyolr. eklentileri kaldırıp denemek lazım. cidden öyle mi görürüz o zaman..
bende ff4 kullanıroum ve baya bi eklenti var onun ıcın gec açılıo ve hak veriyorum benim için onemli olan gec acılması degıl acıldıktan sonra ne yaptıgıdır sıtelerı cok hızlı acıyo chrome da var bende bazen deniyorum ıkısıde aynı hız konusunda ama evet gec acılıyo ama eklentı cok normal yanı eklentılerde bosuna kurulu degıl hepsı super eklentı.