^^Firefox la ilgili birkaç soru^^

Bu başlık kilitlidir. Yeni mesajlar gönderilemez veya mevcut mesajlar düzenlenemez.
onkan
07-08-2005, 15:01   |  #1  
OP Üye
Teşekkür Sayısı: 0
52 mesaj

şimdi arkadaşlar firefoxu daha önce de kullanmıştım amatekrar yükledim.anlamadığım bişeyler var.bazı hatalar düzeltilmiş ama hala hatalar var.soracaklarım şunlar:
1-internet explorer de indireceğim resmi sağ tıklayıp kaydet dediğimde direk resimlerimlerin içine,videoları kaydet dediğimde de videoların içine direk atıyodu.firefox ta  sağ tıklayıp farklı kaydet dediğimde kaydedeceğim yeri benim seçmemi istiyo.resimlere kaydet dersem herşeyi oraya atiyo.explorer deki gibi otomatik algılayıp video veya resim klasörlerine atamıyor mu?
2-)bir de resmin üzerine sağ tıkladığım da resim kopyala,resim konumunu kopyala gibi menüler çıkıyo.bunlar ne demek nasıl kullanabilirim.yoksa 1.sorunun cevabı bunlarda mı

bildiklerinizi paylaşırsanız mutlaka iyi olur.firefox güzele benziyo ama daha birçok eksiği var gibi.

Son Düzenleme: onkan ~ 07 Ağustos 2005 15:04
tonic
07-08-2005, 18:07   |  #2  
Yıllanmış Üye
1,220 mesaj

2. sorunun cevabı: resim kopyala dersen resmi kopyalar, resim konumunu kopyala dersen resmin bulunduğu adresi kopyalar. firefox ile ilgili sorunlarını http://forum.mozilla.org.tr adresinden daha iyi çözümlersin.

Gone
07-08-2005, 18:39   |  #3  
Yıllanmış Üye
346 mesaj

Aslinda Firefox icin Firefox-Extension kismini bir incelesen?

Resimler icin Save Image in Folder 0.5.1 kullanabilirsin.
Veya Download Sort olabilir.

Istersen bir bak.