Firefox'da profil değiştirmek nasıl yapılıyor acaba bileniniz var mı
Firefox Profil Yardımı
tema değil profil sanırsam...açılırken sordu 3tane çıktı birini seçtim ama yerimlerim & kayıtlı parolalar vb. değişti...diğer 2tanesinden birisine geçmem lazım sanırsam ama bir daha o başlangıçta çıkanı bulamıyorum
o kadar firefox kullanırım daha önce hiç bana böyle bir şey sormadı yerimlerinin yedeğini aldıktan sonra kaldırıp(tamamen tabi)yeniden kur gitsin.
valla ben de kullanıyorum yıllardır ama zaten böyle bişey sormasının sebebi firefox 2 kullanırken 3e geçtiğimde kayıtlı parola ve yerimlerinin çıkmaması sorunu ile uğraşırken dosyalarını yedekleyip tekrar kurdum da başlangıç da bunu sordu..şimdi benim bazen o kimliğe bazen diğerine geçmem lazım her seferinde firefox kaldırıp durmak çok anlamsız ve uzun olucak..şimdilik yapıcam ama umarım basit bir yolunu bulurum :) teşekkürler yardımın için..
bu dediğini yapman bana biraz zor göründü öyle bir şey firefoxun kendi arayüzünde olmayabilir.
buldum kısayolunu teşekkürler herşey için
yerimlerini halledebilmişim ama sadece parolaları taşıyamadım daha :D
Allah Allah neymiş bunun kısayolu yazsana bak şimdi merak ettim tabi zahmet olmasa.
ne zahmeti olur mu hiç :) başlat'tan çalıştır'dan
firefox.exe -ProfileManager yaz çıkıyor
ordan tik'i ayarlayınca da her firefoxu açtığında soruyor :D
üşenmeyip cevap verdiğin için teşekkürler inan ne zamandır firefox kullanırım ama profil değiştirmeyi bilmiyordum şimdi öğrendim, hiç gerek duymadım sanırım ondan dolayı.
rica ederim :) kimsenin kullandıgını sanmıyorum zaten de ben de kullanmazdım zaten de eğer firefox3 sorun yaratmasaydı :D
ne sorun çıkartıyor ki böyle profil değiştirme gereği duydun?
firefox2'de kayıtlı olan şifre ve yerimlerim firefox3 yükselttiğimde kayboldu sorun burdan başlayarak çıktı profil yedeklemeler falan uğraşa uğraşa buraya kadar geldim :D
zaten şuanda herşeyi hallettim artık hepsini bir yerde toplayabildim profil değiştirmeye ihtiyacım kalmadı :)