Firefox Sekme Çubuğu'nu Gizlemek

HPQ-User
13-09-2008, 22:57   |  #1  
OP CHIP Online
Teşekkür Sayısı: 29
30,996 mesaj

koreantiger sormuş:
Mozilla Firefox  3 kullanıyorum sekmeleri gösteren yerin gözükmesini istemiyorum yani sadece mouse ile üzerine gelince gözükecek onun dısında gizlencek bunu saglyabilecek ir eklenti var mı?

birde

adres cubugunu eskiden saga sola cekerek genisligini artırıp azaltabiliyordum şimdi yapamıyorum

yardımlarınız için teşekkür ederim.

Soru Türü: Yazılım
İşletim Sistemi: Windows XP
Sistem Özellikleri:
bilgisayarımın parçaları ile ilgili bir soru değil.

İnternet Tarayıcı: Mozilla/5.0 (Windows; U; Windows NT 5.1; tr; rv:1.9.0.1) Gecko/2008070208 Firefox/3.0.1

Ahmet_79
13-09-2008, 23:03   |  #2  
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 2
11,538 mesaj

https://addons.mozilla.org/tr/firefox/addon/3780
buyur arkadaşım bu eklenti ile sadece simgeleri görünür sekmeler görünmez.

korean-tiger
13-09-2008, 23:16   |  #3  
Taze Üye
Teşekkür Sayısı: 0
2 mesaj
ahmet79
https://addons.mozilla.org/tr/firefox/addon/3780
buyur arkadaşım bu eklenti ile sadece simgeleri görünür sekmeler görünmez.
öncelikle teşekkur ederim

fakat aradıgım bu değil sekmelerin bulundugu cubugun gizleyebilmek istiyorum   verdiğiniz eklentiyi denedim gerçekten sekmeli kucultup favicon halinde gosteriyor fakat ben sekmelerin bulundugu cubugu istemiyorum

saygılarımla

omer_6134
14-09-2008, 00:16   |  #4  
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 6
2,788 mesaj

Araçlar - Seçeneklerden Sekmelere gelin. Orada sekme çubuğunu her zaman göster seçeneğini onaylamayın ! Diğer soruna gelince. Ben küçültüp büyültebiliyorum adres çubuğunu. Adres çubuğunun sonundaki yıldızın yanında küçük aşağıya doğru ok var. Onun sağ tarafından boyutu ayarlayabilirsin Gülümseme
Eskisi gibi "Araç Çubuğunu Kilitle" seçeneği yok artık...

korean-tiger
14-09-2008, 14:40   |  #5  
Taze Üye
Teşekkür Sayısı: 0
2 mesaj
OOOOMMMMEEEERRRR
Araçlar - Seçeneklerden Sekmelere gelin. Orada sekme çubuğunu her zaman göster seçeneğini onaylamayın ! Diğer soruna gelince. Ben küçültüp büyültebiliyorum adres çubuğunu. Adres çubuğunun sonundaki yıldızın yanında küçük aşağıya doğru ok var. Onun sağ tarafından boyutu ayarlayabilirsin Gülümseme
Eskisi gibi "Araç Çubuğunu Kilitle" seçeneği yok artık...
fiefox kac kullandıgını soyleyeilirmisin birde arac cubugunun kilidini nasıl kaldırabilirim.

sekme acınca gene gozukuyor ben sekmeler acıkken gozukmemesini istiyorum sayılarımla