slm arkadaşlar firefox3.0.8 kullanıyorum benim sorum hepaçılan sayfalar bazen açılmıyor mesela sabah açılıyor ama akşam açılmıyor yer imlerini tıkladığımda firefox takılıyor 5-10 saniye sonra sayfa açılamdı diyor bu sorun birkaç gündür var bazen google dan başka sayfayı açamıyorum aynı şekilde explorer da oluyor firefox u kaldırıp tekrar yükledim ama sorun geçmedi avira anti virus kullanıtorum bilgisayarı tarattım virus bulamadı işletim sistemim vista yardımcı olursanız sevinirim şimdiden saolun....
firefox takılıyor
Bilgisayrım sağ tıkla Sistem özelliklerinde Gelişmiş e gir Performans var Ayarlar a gir En iyi Görünüm için ayarla seçeneğini işartele
Bilgisayarın hızlansın...firefox3.0.8 kısmet :))
bu sorun birkaç gündür bendede vardı sayfa açılmama muhabbetti. tema kullanıyordum temları kaldırdım şimdi düzelmişe benziyor. ama başka bir başlıkta daha yazdığım gibi o yer imleri sorunu bendede var ve çözümü bulamıyorum
firefoxa yüklediğin gereksiz eklentileri kaldırıp cclenaer gibi bir programla tarayıncındaki çerezleri temizlemen iyi olur.
ccleaner pc yi her kapatışımda temziletirim zaten. eklentilerden olacağını sanmıyorum ama bir deneyeyim teşekkürler
jar:file:///C:/Program Files/Mozilla Firefox/chrome/tr.jar!/locale/browser-region/region.propertieswww.chip.com.tr konumundaki dosya bulunamıyor.
arkadaşlar sayfa açılmayınca işte bu hatayı veriyor....
aynen bendede öyleydi tema yı kaldırınca düzeldi
hangi temayı kaldırınca düzeldi ben vista home kullanıyorum
charome teması kullanıyordum