firefox temporary internet files dosyası

HPQ-User
25-09-2008, 15:06   |  #1  
OP CHIP Online
Teşekkür Sayısı: 29
30,996 mesaj

umuthvr sormuş:
merhaba
firefoxun ie7 gibi temporary internet files dosyası var mı varsa da hangi bölümde c: ya da :d documents and settings hangisinde yardımlarınızı bekliyorum
eğer soruma gerçekten yardımcı olursanız  ++rep

++REP

Soru Türü: Yazılım
İşletim Sistemi: Windows XP
Sistem Özellikleri:
toplama pc

İnternet Tarayıcı: Mozilla/5.0 (Windows; U; Windows NT 5.1; tr; rv:1.9.0.1) Gecko/2008070208 Firefox/3.0.1

Banned
25-09-2008, 15:16   |  #2  
Banlandı
Teşekkür Sayısı: 1
1,447 mesaj

1) Firefox adres çubuğuna about:cache yazıp enter a basın

2)Açılan sayfa da Disk cache device bölümündeki List Cache Entries e tıklayın

3)Yeni açılan sayfa gezdiğiniz sitelerin sizin pc nize attığı dosyaları göstermektedir

4)Aradığınız dosyayı biliyorsanız (örneğin flv dosyaları) ctrl+f yapıp flv yazın ve dosyayı bulun ve key yazan yerin karşısındaki linke tıklayın

Açılan sayfada yukarıdaki resimde daire ile çizilmiş olan dosya ismini şu konumda bulun ve kopyalayıp istediğiniz yere yapıştırın
C:\Users\----kullanıcı adınız-----\AppData\Local\Mozilla\Firefox\Profiles\a5ppmixe.default\Cacheve bu dosyanın uzantısı olmadığından dolayı siz ne aradıysanız ona göre uzantı verin örneğin .flv

NOT: C:\Users\----kullanıcı adınız-----\AppData\Local\Mozilla\Firefox\Profiles\a5ppmixe.default\Cache\ kısmı benim pc dekine göre verildi sizin pcdeki ne ise o konuma gidiniz. Eğer konumuda bilmiyorsanız en son resimdeki "file on disk" yazan yerin karşısı sizin  firefox temporary klasörünün yeridir

Son Düzenleme: suskun_kral ~ 25 Eylül 2008 15:20
son_akadli
10-05-2010, 21:56   |  #3  
Taze Üye
Teşekkür Sayısı: 0
2 mesaj

suskun_kral eline sağlık. temiz bir cevap oldu :)