Firefox'u kuramıyorum

okantürk
03-07-2009, 20:53   |  #1  
OP Taze Üye
Teşekkür Sayısı: 0
9 mesaj

Kurulum aşamasında Run as diye bir pencere açılıyor.
"You may not have the necessary permissions to use all the features of the program you are about to run.You may run this program as a different user or continue to run the program as the current user."
Aşağıdaki kutucuklar açılıyor.
current user: burada  dizüstü bilgisayarımın adı yazıyorRun the program as the following user :
Bunlardan hangisini işaretlersem işaretleyeyim bir şey değişmiyor.

Selçuk İslamoğlu
03-07-2009, 20:58   |  #2  
Selçuk İslamoğlu avatarı
CHIP Online
Teşekkür Sayısı: 73
4,133 mesaj

Yönetici değilsin bilgisayarda... Firefox'u (veya herhangi bir programı) kurabilmek için bilgisayarında yönetici olman gerekiyor.

Eğer iş yeri bilgisayarınsa veya cafede vs isen, bunu unutabilirsin. Eğer evdeki bilgisayarındaysa, işletim sistemini kuran kişiye danışmanı tavsiye ederim.

okantürk
03-07-2009, 21:02   |  #3  
OP Taze Üye
9 mesaj

Teşekkürler,ama diğer programları kurarken bir problem yok. Bu Bilgisayarı 1.5 yıldan bu yana kullanıyorum. Firefox'u da şimdiye kadar kullandım .Geçen hafta kaldırdım. Yeniden kurmak istedim.

Selçuk İslamoğlu
03-07-2009, 21:11   |  #4  
Selçuk İslamoğlu avatarı
CHIP Online
Teşekkür Sayısı: 73
4,133 mesaj
Alıntı: okantürk  
Teşekkürler,ama diğer programları kurarken bir problem yok. Bu Bilgisayarı 1.5 yıldan bu yana kullanıyorum. Firefox'u da şimdiye kadar kullandım .Geçen hafta kaldırdım. Yeniden kurmak istedim.

O zaman kurulum dosyasına sağ tıkla... Özellikler'e gel... Oradan Uyumluluk sekmesine geç... Ayrıcalık düzeyinde Bu programı yönetici olarak çalıştır vs. varsa onları temizle ve uygula...

Nicoll
03-07-2009, 23:28   |  #5  
Nicoll avatarı
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 3
1,352 mesaj

İşletim sistemi olarak ne kullanıyorsun?

Duyduğuma göre Firefox 3.5'ten itibaren Windows'da xp sp 3'ten aşağı sistemlere destek vermiyormuş...

okantürk
06-07-2009, 13:51   |  #6  
OP Taze Üye
9 mesaj
Alıntı: Selçuk İslamoğlu  

O zaman kurulum dosyasına sağ tıkla... Özellikler'e gel... Oradan Uyumluluk sekmesine geç... Ayrıcalık düzeyinde Bu programı yönetici olarak çalıştır vs. varsa onları temizle ve uygula...

<
Teşekkür ederim... SP1 de çalıştır deyince oldu..