Kurulum aşamasında Run as diye bir pencere açılıyor.
"You may not have the necessary permissions to use all the features of the program you are about to run.You may run this program as a different user or continue to run the program as the current user."
Aşağıdaki kutucuklar açılıyor.
current user: burada dizüstü bilgisayarımın adı yazıyorRun the program as the following user :
Bunlardan hangisini işaretlersem işaretleyeyim bir şey değişmiyor.
Firefox'u kuramıyorum
OP Taze Üye
Teşekkür Sayısı: 0
9 mesaj
Yönetici değilsin bilgisayarda... Firefox'u (veya herhangi bir programı) kurabilmek için bilgisayarında yönetici olman gerekiyor.
Eğer iş yeri bilgisayarınsa veya cafede vs isen, bunu unutabilirsin. Eğer evdeki bilgisayarındaysa, işletim sistemini kuran kişiye danışmanı tavsiye ederim.
OP Taze Üye
Teşekkür Sayısı: 0
9 mesaj
Teşekkürler,ama diğer programları kurarken bir problem yok. Bu Bilgisayarı 1.5 yıldan bu yana kullanıyorum. Firefox'u da şimdiye kadar kullandım .Geçen hafta kaldırdım. Yeniden kurmak istedim.
Teşekkürler,ama diğer programları kurarken bir problem yok. Bu Bilgisayarı 1.5 yıldan bu yana kullanıyorum. Firefox'u da şimdiye kadar kullandım .Geçen hafta kaldırdım. Yeniden kurmak istedim.
O zaman kurulum dosyasına sağ tıkla... Özellikler'e gel... Oradan Uyumluluk sekmesine geç... Ayrıcalık düzeyinde Bu programı yönetici olarak çalıştır vs. varsa onları temizle ve uygula...