Firefox yardım( mesaj kutusu etkinleştirememe)

Bu başlık kilitlidir. Yeni mesajlar gönderilemez veya mevcut mesajlar düzenlenemez.
Der Rote BaroN
21-05-2005, 21:30   |  #1  
Der Rote BaroN avatarı
OP Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 0
1,531 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: Oca 2004

Şu ana kadar tek bir sitede bu sorunu yaşadım. www.memurlar.net sayfasında forumlar başlığında herhangi bir mesaj yazmak istediğimde mesaj kutusunu açabiliyorum ama içine yazı yazmak için etkinleştiremiyorum. Başka hiçbir sitede olmuyor. İşte şu anda CHIP in mesaj kutusuna yazabiliyorum. Sorun ne olabilir? Aklıma gelen tüm eklentileri kurdum. Aynısı IE'de deolduğu için firefox kurdum ama değişen bir şey yok.

Ve bir sorun daha. Lütfen söyler misiniz, firefox ta download lar nereye kaydediliyor? Firefox tan ne indirdiysem destination olarak desktop gösteriyor ama yok kardeşim, desktop ta yok! Kör değilim ya. Search yapıyorum makinada da yok? Her defasında bana sor diyorum onu da yapmıyor. Firefox u defalarca kurup kaldırmışımdır. Bu, son olacak bu gidişle. Versiyon: 1.0.4
XP SP2

Son Düzenleme: Der Rote BaroN ~ 21 Mayıs 2005 22:03
Radres
22-05-2005, 04:02   |  #2  
Yeni Üye
Teşekkür Sayısı: 0
49 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: May 2005

Bende böyle bir sorun yok nereyi gösteriyorsam oraya kaydediyor.Sen FlashGet kullansana.Daha sağlıklı......

Der Rote BaroN
29-05-2005, 01:12   |  #3  
Der Rote BaroN avatarı
OP Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 0
1,531 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: Oca 2004

Kendi sorunumu kendim çözdüm, mesaj gönderdiğim halde yanıt göndermeyenler dahil herkese teşekkür ediyorum. Normalde macromedia flash media 7 yükledikten sonra benden restart atmamı isterdi, bunu yüklediğimde bu sorunun gelmediğini fark ettim. Defalarca kaldırıp kurduğum halde bu uyarı bir türlü gelmedi. Bu uyarı gelmeden restart attığımda ise değişiklik olmadı. Geçen süre zarfında format attım ve flash media 7 yi yükledikten sonra restart uyarısı geldi. :) Ve şu anda herhangi bir sorunum yok. Mİcrosoft'a bunu yazsam bana deli derler heralde:)