arkadaşlar ben internet explorer 7 kullanıyordum ama artık firefox a geçmeyi düşünüyorum nedersiniz sizce hangisini kullanayım birde firefoxu yükledim ama devamlı sunucu bulunamadı diyor yani internete bağlanamıyorum firefoxla acaba neden böyle yardımcı olursanız seninirim
firefox ??
Firefox gayet guzel bır tarayıcı ben tasınabılır surumunu kullanıyorum bırcok eklentısı ısımı goruyor.
araçlar menusunun secenkler kısmını iyice bi kontrol edip bi terslik varmı diye bakabilirsin bence... buyuk ihtimal secenekler kısmından halledebilirsin...
borga-x hocamada katılıyorum mukemmel bi yazılım firefox...
bunu duymustum gayet ıyıymış..
bence ogame gibi bir online oyun oynuyorsan firefox kullanmalısın ogame-script ve foxgame ile ogame'ni mükemmel yaparsın
hız arıyorsan sonuna kadar OPERA hız bakımından en iyisi o ama başka tarayıcılarda iyi işte bir video izlemeni tavsiye ederim ama şöyle bir şey var video da siteye girdikten sonra geçmişi silmemişler
işte adres sana yardımcı olacaktır :)
1-İE7yi bırakıp firefox gibi hantal ve ram yiyen bi tarayıcıya sakın geçme
2-Firefoxun 2.0.0.6 sürümünü yükleyen her 10 kişiden 8inde firefox internet yokmuş gibi davranıyor sunucu bulunamadı diyor ayrıca güvenlik açığı var..
Arkadaşım selamlar.
NoScript , Downthemall, AdBlock Plus , FasterFox eklentilerini Google' da ara ver kur.
NoScript'e alşıman uzun sürebilir. Ancak o eklenti ile Firerfox en güvenli tarayıcı halini alır. DownThemAll sayesinde download yöneticisi kullanmana gerek kalmaz, AdBlock Plus'la reklam engellersin, Fasterfox'la iyice hızlanırsın.
Bir de Firefox'la beraber kullandığım harici programlar var.
Firetune ve Preloader'ı kullan. Firetune, Firefox'un ince ayarlarıyla oynar, hız kazandırır. Türkçesi mevcuttur. Preloader ise ilk açılış süresini kısaltır, optimize çalışmasını sağlar. Yanlız bu programları kurarken Firefox'un kapalı olduğundan emin olmanda fayda var.
gökhan191-İE7yi bırakıp firefox gibi hantal ve ram yiyen bi tarayıcıya sakın geçmeMicrosoft hayranlığını ve abartmayı bırak bence arkadaşım. Yaklaşık 30 adet bilgisayara Firefox kurdum arkadaşımın bilgisayar dkkanındaki alıcılara. Hepsi de gayet memnunlar. hem de 2.0.0.6 sürümünü. Bu arada, yeri gelir IE7 ram katili olur. Aynı sayfadaki kıyaslamalara bak.Birisinde Java, birisinde sadece text varsa tabii ki Ram Farkı olur.
2-Firefoxun 2.0.0.6 sürümünü yükleyen her 10 kişiden 8inde firefox internet yokmuş gibi davranıyor sunucu bulunamadı diyor ayrıca güvenlik açığı var..
bence de firefox iyi ama opera yı da tavsiye ederim
gökhan191-İE7yi bırakıp firefox gibi hantal ve ram yiyen bi tarayıcıya sakın geçmeaynı dediğn şey benim bilgisayardada oldu internete bağlanamıyorum firefoxola sunucu bulunamadı diyor acaba nsaıl düzeltirim
gökhan191-İE7yi bırakıp firefox gibi hantal ve ram yiyen bi tarayıcıya sakın geçmeŞunu herkes bilir : Microsoftun yaptıkları ve güvenlik hiçbir zaman yan yana gelmemiştir. IE7'nin hangi güvenlik önlemini gördün de bu kadar eminsin ? Güvenlik Pishing'ten ibaret değildir...
İE için microsoftun tahsis ettiği 40-50 kişilük (maaşlı) bir grup programlar üzerinde çalışıyor gelişitiriyor . firefoxda ise biraz gayret edip isteyen herkes bu programa katkı sağlıyor (karşılıksız) , internet tarayıcısını yoğun en verimli şekilde kullanmak istiyorsan bence firefox sayısız yine kendisi gibi ücretsiz eklentileri ile çok büyük kolaylıklar sağlıyor .
opera , ie ve firefox tracıylarının hepsini denedim ben firefoxta karar kıldım .