Firefoxdaki taskmanager sorunu

SnowTger
16-02-2010, 20:18   |  #1  
OP Üye
Teşekkür Sayısı: 0
59 mesaj

Arkadaşlar öncelikle herkese iyi akşamlar.
Benim sorunum kimileriniz için pek önemli olmayabilir ama benim gibi düşük sistemli pc kullananlar için çok önemli.
Bende 256 ram ve 32mb ekran kartı var ne yazık ki ama yinede idare ediyorum.
Sorun şu ki ben firefox 3.6 kullanıyorum.256ram pcde taskmanagerde 100mb arası ram harcıyor firefox.
Nette olan işimi halldiyorum firefox u kapatimde pc kendine gelsin diyorum ama kapatmama ragmen pc donmalara devam ediyor.Taskmanager i açıyorum ki firefox hala çalışmaya dewam ediyor.
O yüzden artık firefox penceresini taskmanagerden kapatır oldum.Lütfen bi bileniniz varsa şu soruna çözüm bulsun..

Ali34
18-02-2010, 15:25   |  #2  
Üye
Teşekkür Sayısı: 0
54 mesaj
Alıntı: SnowTger  
Arkadaşlar öncelikle herkese iyi akşamlar.
Benim sorunum kimileriniz için pek önemli olmayabilir ama benim gibi düşük sistemli pc kullananlar için çok önemli.
Bende 256 ram ve 32mb ekran kartı var ne yazık ki ama yinede idare ediyorum.
Sorun şu ki ben firefox 3.6 kullanıyorum.256ram pcde taskmanagerde 100mb arası ram harcıyor firefox.
Nette olan işimi halldiyorum firefox u kapatimde pc kendine gelsin diyorum ama kapatmama ragmen pc donmalara devam ediyor.Taskmanager i açıyorum ki firefox hala çalışmaya dewam ediyor.
O yüzden artık firefox penceresini taskmanagerden kapatır oldum.Lütfen bi bileniniz varsa şu soruna çözüm bulsun..
https://addons.mozilla.org/en-US/firefox/addon/11922
adresindeki Afom Memory Recovery ekentisini kurun. Ram konusunda yardımcı olacağı için  firefox'ın daha düzgün kapanmasına ve dolayısıylada  sorununuzun önüne geçeceğini düşünüyorum..

Bir deneyin bakalım. işe yarayacak mı?

Son Düzenleme: Ali34 ~ 18 Şubat 2010 15:26