Comodo mu kullanmamı tavsiye edersiniz yoksa KIS'in firewall'unu mu kullanayım yardım eder misiniz? Ayrıca ikisi birden olsa çok çakışır değil mi?
Firewall Soru
Ücretsiz ve sorunsuz firewall istiyorsanız kesinlikle Comodo derim. Ben de comodo kullanıyorum ve kesinlikle muhteşem birşey. Kullanmak istersen kurulumda comodo antivirus + firewall olarak da kurabilirsiniz.
Ücret fark etmez hangisi daha iyidir onu soruyorum ben
KİS kullanıyorsanız comodo'ya gerek yok..
Bilgisayarının özelliklerini bilmiyorum ama kaynak sorun olmaz diyorsan, her görev için ayrı program kur derim. Anti-virüs+spyware, spyware, firewall,anti-keylogger gibi. Çünkü güvenlik paketi programı üreten şirketler her görevde birinde başarılı oldukları kadar başarılı değiller ama ben paranoyak değilim ya da ne gerek var o kadar güvenliğe diyorsan tanınmış bir markanın güvenlik paketini(firewallsuz olmasın) kullanabilirsin.
benım kullandıgım programlar lısanslı g-data av 2010-ve gene lısanslı son fırawall testte bırıncı olmus onlıne armor premıum ıle mukemmel koruma saglarsınız tek fırawall olarak 39 dolar 1 yılık lısanslı onlıne armor premıum onerırım ben cok memnunum ozelllıkle hıps ozellıgı cok ıyı