Adam her sabah ahıra gidip atını eyerler, binmeden önce "Fıstık gibi oldun Şimşek" der ve o atında yanında köpeği çiftliğinin kenarındaki ormanda gezintiye çıkarmış..
Bir sabah tekrar ayni sözlerle ata binerken "Bıktım lan..!" demiş at, "Her sabah 'Fıstık gibi oldun Şimşek.. Fıstık gibi oldun Simşek.. Bi kere benim adım Randy.. Tamam mı?.." .. ve koşarak fırlayıp gitmiş ahırdan..
Atın konuşmasından şoke olan adam kendini toparladıktan sonra atını yakalamak için köpeği ile koşmuş arkasından, ama bir müddet sonra nefesi yetmeyip çökmüş yolun kenarına..
Köpeği atın peşinde bir müddet koştuktan sonra dönmüş adamın yanına..
"Yahu" demiş adam, "Daha önce hiç konuşan at görmemiştim..!"
Köpek nefes nefese solurken "Ben de.." demiş, "Allah belamı versin ki ben de..!"
Fıstık gibi oldun Şimşek
OP Banlandı
Teşekkür Sayısı: 2
5,024 mesaj
Kapalı Hesap
Teşekkür Sayısı: 0
1,382 mesaj
Konuşan köpeği de görmüş oldu bu sayede
Yıllanmış Üye
481 mesaj
adam bi yaşına daha girdi desenize :D:D
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 1
1,618 mesaj
kylie sende eğence modunda mesaj yazarmıydın
OP Banlandı
Teşekkür Sayısı: 2
5,024 mesaj
01apachikylie sende eğence modunda mesaj yazarmıydınArada böyle esiyor işteSon Düzenleme: Kylie ~ 18 Nisan 2009 02:00
Yıllanmış Üye
308 mesaj
01apachikylie sende eğence modunda mesaj yazarmıydınKylieArada böyle esiyor işteessin essin bak güzel şeyler çıkıyo ortayaKylie.....Köpeği atın peşinde bir müddet koştuktan sonra dönmüş adamın yanına..
"Yahu" demiş adam, "Daha önce hiç konuşan at görmemiştim..!"
Köpek nefes nefese solurken "Ben de.." demiş, "Allah belamı versin ki ben de..!"
allah senin iyiliğini versinSon Düzenleme: icemanphoenix ~ 18 Nisan 2009 12:36