fear2'nin demosu çıkmış onu oynuyordum şimdi, ne dehşet bi oyun olmuş birinciden daha da manyak olmuş korktum kapattım yaa:)))
Fiyat Aralıklarına Göre En İyi Sistemler
- 1
- 2
Offf lütfen ahmet söyleme şöyle şeyler bana oynayamıcam.. Canımız çekiyor bizimde :'(
Hele hele Diablo III çıkınca oyanyamamak öldürecek beni yaw :) Tabii özlemle beklediğim Test Drive Unlimited 2 yi oynamayazsam intihara doğru giderim.
sende al artık yeni sistemi:)
Ne yazık ki parasızlık alamıyorum. Pederle anlaşmıştık 2008 haziranda alıyordum alamadım eylül dedi bekledim sonra ekim dedi bekledim sonra ocak dedi yine bekledim geldim yin e bir şey yok. Tek başımada alamam yattı o hayeller şimdilik. Ama parça parça almak var aklımda şimdi kasa ve power alıcam sonra monitör onlar bekelyecek bir kaç ay sonra diğer parçalar için para biriktirip birden giricem başka türlü alamam
Şöyle dedim kendi kendime madem tek tek alıyorum en iyileri topluyim kasa ve paver olarak ilk kasayı alıcam sistemin tamamıda bir seneye ancak olur heralde http://www.hepsiburada.com/therm ... &productid=bd850114 kasa olarak bunu alıcam başka bir sitede 450 lira 10 taksit
Ahmet neden bütün her şeyi sadece exa ve goldtan yazdın özel bir nedeni varmı Hani Ankara içinmi oluşuyor liste
exa ankarada yok ki, uygun gördüklerimi yazdım, ayrıca yazdığın işlemci 90 nm!
Biraz daha fazla tüketir. Ama psu karşılar zaten ekran kartı koymadım. Ekran kartı lacağı zaman zaten değişmesi gerekecek. Hem performans açısından her ne kadr aynı hıza sahip olsalarda 5600 daha iyi
Ama söylediğin kafama takıldı haklısın galiba harcadığı enerji farkı verdiği performans farkını karşılamayabilir.
neye göre daha iyi saat hızı aynı L1 ve L2 bellek aynı biri 65 nm diğeri 90 nm nasıl daha iyi?
Tam özellikleri göremedin sanırım.
5400
L2 önbellek 1mb
5600
L2 önbellek 2*1mb
Ayrıça çekirdekleride farklı 5400 BRISBANE kullaırken 5600 windsor kullanıyor buda şuna tekabil ediyor 5600 çok daha iyi o/c oluyor.
Aslında BRISBANE lerde L2 önbellek gecikmeside daha çokmuş bunu şimdi okudum :)
bu satten sonra 90 nm alınmazzz.
- 1
- 2