http://www.sahibinden.com/ilan/a ... ile-76947656/detay/
EVET ARKADAŞLAR OYUN AMAÇLI TOPLAMIŞ OLDUĞUM MASAÜSTÜ BİLGİSAYARIMIN KASASINI DAHA ÜST SEVİYE BİR BİLGİSAYAR ALMAK İÇİN SATIYORUM.
BİLGİSAYARDA HİÇBİR DONANIM VE YAZILIM PROBLEMİ YOKTUR, TIKIR TIKIR ÇALIŞIYOR. İŞ VE EV KULLANICILARI İÇİN GAYET UYGUN VE İŞLERİNİ FAZLASI İLE GÖRECEK BİR BİLGİSAYARDIR.
ÖNEMLİ NOT:
ARKADAŞLAR DİĞER İLANLARDAKİ 2. EL PC LERİN ÖZELLİKLERİ İLE KARŞILAŞTIRIRSANIZ BU PC Yİ, BENİM VERECEĞİM BU PC NİN DİĞER PCLERİN ÖZELLİKLERİNE GÖRE FİYATININ ÇOK ÇOK İYİ OLDUĞUNU UÇUK OLMADIĞINI GÖRECEKSİNİZ...
Not 2 : Lütfen Ciddi alıcılar iletişime geçsin, Ölücüler uzak dursun...
BİLGİSAYARIN ÖZELLİKLERİ :
ASUS M3N78-VM ANAKART,
AMD PHENOM X3 8450 @ 2.1 GHZ TRIPLE CORE PROCESSOR 3 ÇEKİRDEKLİ İŞLEMCİ,
NVIDIA GEFORCE 9500 GT 1 GB EKRAN KARTI,
2X2 4GB KİNGSTON RAMLER,
SAMSUNG DVD ±RW SUPER WRİTEMASTER MULTİ RECORDER SPEEDPLUS ,
NVİDİA NFORCE 10/100/1000 MBPS ETHERNET,
NVİDİA HİGH DEFİNİTİON AUDİO
HARDDİSK 80 GB SEAGATE 7200 RPM
ÖNDE 2, ARKADA 6 TOPLAMDA 8 TANE USB 2.0 GİRİŞİ
Önde ve arkada kulaklık ve mikrofon girişleri mevcut.
ARKADA 6 KANAL SES JAKLARI
HDMI GİRİŞİ VE E-SATA GİRİŞİ
ŞIK GÖRÜNÜMLÜ Mid Tower QUAKE SİYAH KASA.
FİYATI 485.00 TL DİR.
Fiyat konusunda sünnet olması sebebi ile ufak bi pazarlık payımız vardır.Fiyatı öldürmemek şartı ile!!!
Alacak arkadaş eğer istanbul içi üsküdar-kadıköy-beykoz ve yakın civarı olursa kasayı buluşacağımız bir yerde kendim teslim edeceğim.
ürün istanbul içi elden teslim edilebilir.istanbul dışına ise önce ödeme sonra ürün kargosu şeklinde yapılır. Ödemeyi HALKBANK HESABIMA yapıcaksınız.Anlaşırsak mesaj ile size hesap numaramı gönderirim. Gönderim istediğiniz kargo şirketi ile Türkiyenin her yerine gönderilir.