merhaba arkadaşlar
ben bugun silkroad oyununu fileplanettan flashget programıyla indiriyordum.Ama elektrikler gitti ve internet bağlantım kesıldı tekrar flasgeti başlattığım da dl ye devam etmiyor.Lütfen bir bilginiz varsa yardım edın yoksa 500 mb bosa gıdıcek zaten kotalıyım moralım bozuk
flasget acil yardım!
Üzgünüm ancak fileplanetten dosya çekerken başka bir IP'ye geçtiğiniz anda dosyaya kaldığı yerden devam edebilme şansınız da tükenmiş oluyor :( Tek çözüm aynı boyutlu bir dosyayı, devam etme desteği sunan başka bir adresten bulup Flashget ayarları içindeki fileplanet bağlantısını yeni bağlantıya çevirmekte. Böylece dosyayı indirmeye devam edebilirsiniz ancak dosya boyutunun tamamen aynı olması gerekli bu işlem için.
arkadaşlar sagolun
bosluk sana bir şey diycem yine aynı siteden baglantıyı alsak senın dedıgın ayarları yapsak eskı halıne doner mı?Donerse biraz açar mısın ayarları?
fileplanet yarım kalan dosyalara destek vermediği için senin de tekrar farklı bir link alarak download a devam etme şansın yok gibi keşke getright kullansan... getright ta find mirror dediğinde kendisi buluyor, onun haricinde mirror manager i var kendin ekleme çıkarma yapabiliosun mirrorlardan.....
kısaca farklı bir serverdan dosyayı bulup adresini kopyalıcaksın flashgette dosyaya sağ tıklayıp site özellikelri deyince oradan yeni adresi gireceksin
Sana önerim İDM kullanmandır flahgetten 3,5 kat daha hızlıdır.İDM kullanırsan dosyaları daha hızlı ve sorunsuz indirebilirsin..
Evet, @keshkesk arkadaşımız açıklamış fileplanet problemini :( yanlız mirror yani yansı aramasının bir kolay yolu daha var, herhangi bir arama motorundan ya da Getright'ın dahili aramasında kullandığı www.filemirrors.com'dan aratınız dosya adını uzantısıyla birlikte, çıkan sonuçlardan dosya boyutunuzla eşleşen bir tanesini Flashget içindeki indirme kısmına ekleyiniz, sorun çözülecektir ;) Umarım aynı boyutta bir yansı adresi bulabilirsiniz.