Arkadaşlar merhaba ben flash diski kullandıktan sonra güvenle çıkarmak istiyorum ama karşıma alttaki uyarı çıkıyor.
tüm programları kapatmama rağmen yinede aynı uyarı var görev yöneticisine baktım ve hangi programın flash belleği kullandığını anlamadım altta gürev yöneticisininde bir alıntısı var
yukardaki programlardan hangisi bu flash belleği kullanıyor ya anlamadım win 7 kullanıyorum ve bu güne kadarda böyle bir sorunum yoktu ben nasıl bu flash belleği güvenle çıkaracam bu pc den bilen arkadaşlar yardım etseler sevinirim şimdiden teşekkürler Allaha emanet
flash belleği kullanan programı nasıl kapatırım
belleği readyboost'mu yaptınmı? yapmadıysan flash belleği önce formatla sonra kullan.Yok ya ben belleği readyboost yapmadım hem bu dediğiniz şeyin nasıl yapıldığınıda bilmem açıkçası lafaramızda pc ler konusunda cahilim biraz içinde sadece filmler var indirdiğim filmleri flash belleğe yükleyip dvd playerde tv de seyrediyorum başka herhangi bir program veya veri içinde yok ama makina bir türlü bu flash belleği vermeye yanaşmıyor
arkadaşlar bu programla'Flash disk usb bellek format programı..Hp Usb Disk Storage Format Tool V2.1.8' belleğe format atmama rağmen yine banamısın demedi vermiyor belleği hala kullanılıyormuş bu arada Process explorer yardımıyla pc de çalışan programların ayrıntılı bir dökümünü çıkardım ama beni uğraştıran program hangisi bilmiyorum bu konuda yardımı olacak arkadaşlara şimdiden teşekkürler
Arkadaşlar herkese ilgilenen tüm arkadaşlara teşekkürü bir borç bilirim sanırım sorunu çözdüm nasıl olduğuna gelince ben usb yi çıkarmak için simgesine sol tıklayıp çıkan iletiden güvenle kaldırı seçiyordum ve aygıt kullanılıyor uyarısını alıyordum az önce pc yi açtım usb simgesine bu sefer ilk başta sağ tıkladım ve çıkan uyarıdan güvenle kaldır dedim ve mutlu son pc flash belleği verdi konuyu danıştığım bir arkadaş bana bunu tavsiye etti win7 de bu sorun varmış ama dikkat edilmesi gereken pc açıldıktan veya flash bellek sisteme alındıktan sonra ilk olarak sol tıklayıp kullanılıyor uyarısı aldıktan sonra sağ tıklasanız para etmiyor zira yine aynı uyarıyı veriyor tekrardan pc yi yeniden başlatmanız ve hiç sol tıklamadan usb yi çıkarmak için sağtıklayıp güvenle kaldır seçeneğinin seçilmesi gerekiyor tekrardan ilgilenen arkadaşlar çok teşekkürler
Allaha emanet
aklınızda bulunsun xp de "wholockme" adında bir araç kullanıyordum böyle durumlara karşı(belki 7 içinde çıkmıştır). hangi prog.u başka program kullanıyorsa bulabiliyorsunuz. yapmanız gereken bilmediğiniz programın eriştiği prog. u bulup sağ tıklayıp wholockme ye tıklamak. böylece o prog.u hangi program kullanıyorsa öğrenebiliyorsunuz.