FLASH BELLEĞİ BİLGİSAYARA TAKDIĞIM ZAMAN İÇİNDEKİ DOSYALAR GÖRÜNMÜYOR AMA İÇİ DOLU OLARAK GÖRÜNÜYOR KİNGSTON 4GB FLASH BELLEK.
]FLASH BELLEĞİN İÇİNDEKİ DOSYALAR GÖRÜNMÜYOR!!!!][
Başka bir bilgisayara takıp dnediniz mi ? Başka sistemlerde çalışma ihtimali olabilir. Onlardada çalışmaz ise chkdsk komutunu kullaın, yinede çalışmazsa biçimlendirip veri kurtarma yapmayı deneyebilirsiniz.
kardes bend kingston 8 gb flash bellek var oyun atıom sonra flashı çıkarıp takdıgımda oyun gozukmuo nedendir soleyin allah razı olsun
chkdsk nedir abi solarmsin???????????allah razı olsun abi
Chkdsk komutu acaba disk yüzeyiylemi yoksa dosya sistemi ilemi alakalı !
http://www.gezginler.net/modules ... ster-onar&lid=11939 adresinden programını indirin. dosyayı flash diskte çalıştırın. dosya.bat adli bir dosya oluşacak. bu dosyayı da çalıştırın ve siyah ekran kapanıncaya kadar bekleyin. işlem tamam
ya kardeş bende 8 gb flash var dosyalar görünüyor flahsın içinde klosör açtım bir kaç tane önemli veriyi oraya koydum ertesi gün açmaya kalkışınca klasör açılmıyordu ...klasör görünüyor ama açılmıyor neden acaba lütfen acil yardım ??????
aynı soruna sahipken şu konuda gayet güzel anlatmışlar yaptım sizede faydası olur belki.
Klasör seçeneklerinden gizli dosyaları göster ve korunan sistem dosyalarını gizle tikini kaldır.Tekrar bak.Arkadaşlar çözüm bu. bunu yapınca flashın içinde görünmeyen klasörler çıktı. yani flashın yazılım belgeleri. birde değişik bir simde çıktı isimsiz. ona tıklayınca flashımdaki dosyalar göründü. bu arada sandisk benim flashımın markası. yardımcı olan arkadaşlara teşekkür ederim.
FLASH BELLEĞİ BİLGİSAYARA TAKDIĞIM ZAMAN İÇİNDEKİ DOSYALAR GÖRÜNMÜYOR AMA İÇİ DOLU OLARAK GÖRÜNÜYOR KİNGSTON 4GB FLASH BELLEK.BURADAN İŞİN HALLOLUR SANIRIM
Formlarda bu konu üzerine çok gezdim. Değişik öneri ve çözümler yazılmış. Bende kendi çözümümü yazacağım. Fakülte de kalabalık bir ortamda çalıştığımdan bu sorunla çok karşılaştım ve bu konu hakkında araştırma yaptım ama kendi yöntemlerime göre net ve kalıcı bir neticeye ulaştım ve paylaşmak istedim. Her seviye bilgisayar kullanıcıyı düşünerek dos komutlarını kullanmadım ve karmaşık tariflere girmedim. Flash disklerdeki dosya ve klasörlerin gizlenmesi konusu tek başına bir konu değil elbette. Virüslerden kaynaklanan bu sorundan Flash disk'e koruma koyarak kurtulabilirsiniz. Sitemde yazdığım açıklamayı dikkatli okuyup uygulayın. Takıldığınız bir yer olursa da yazmaktan çekinmeyin. http://sevimbay.net/gizli-klasor-2.html