Arkadaşlar 4 gb flash bellek aldım dosya kopyalamaya kalktığım zaman "dosya kopyalanamıyor:belirtilen dosya bulunamıyor. doğru yol ve dosya adı belirtilmesini sağlayın" gibi bi hata veriyo flash belleği başka bilgisayarlarda denediğim zaman hiç bir sorun yok,garip olan bende bir tane daha 2gb flash bellek var o çalışıyor ama 4gb olan çalışmıyor yardımcı olursanız çok sevirim çok yol denedim olmuyor olmuyor
Flash bellek Kopyalama sorunu
Söyledik ya be dostum aldıgın yere götür degiştir...
Ne güzel çözüm buldun yav değiştirdim aynı sorun bundada var bütün 4 gb flash belleklerde aynı sorun yapıyo dosya kopyalamıyorum.sadece benim bilgisayarımda çalışmıyo başka pc lerde çalışıyo usb portun bozuk deme takır takır çalışıyo
İçine hiçbir dosya mı kopyalanmıyor? Görüyor mu peki flash diski bilgisayarınız? Bir de biçimlendirmeyi deneyin flash diskinizi...
Flash diski görüyorum hatta flash bellekden pc ye dosya kopyalayabiliyorum ama pc den flasha dosya atamıyorum.Format atıyorum ama gene aynı bi kaç programlada denedim hala aynı Flash diskde hiç bi bozukluk yok çünkü başka pc lerde çalışıyor.
eltahirİçine hiçbir dosya mı kopyalanmıyor? Görüyor mu peki flash diski bilgisayarınız? Bir de biçimlendirmeyi deneyin flash diskinizi...küçük dosya kopyalabiliyorum mesela bi şarkı atabiliyorum ama 10 mb dan büyük dosyaları kopyalayamıyorum
Beyler eski tip usblerde çalışıyo şimdi fark ettim bunu yeni usb modellerde çalışmıyo G2 nedir bilen varmı G2 olan usbler çalışmıyor