flash disk çeşitlerine driver soruyor

HPQ-User
03-03-2008, 16:36   |  #1  
OP CHIP Online
Teşekkür Sayısı: 29
30,996 mesaj

adem81 sormuş:
vista kullanıcısıyım daha önceden hiç bir sorunum olmamasına rağmen arkadaşımın flash diski olsun başka flash disk olsun her taktığım aygıt için driver istiyor ve vista driveri olmadığından vistada göremiyorum aynı makinamda ayrıca xpde kurulu xpde böyle bir sorunum yok inşallah sorunumu anlatabilmişimdir yardımlarınız için şimdden teşekkürler

Soru Türü: Yazılım
İşletim Sistemi: Windows Vista
Sistem Özellikleri:
core 2 duo işlemci
2 gb ram
512 gb ekran kartı
500  gb hdd

İnternet Tarayıcı: Mozilla/4.0 (compatible; MSIE 7.0; Windows NT 5.1; .NET CLR 2.0.50727)

oguzhan432
14-09-2009, 22:02   |  #2  
Üye
Teşekkür Sayısı: 0
86 mesaj

dostum bende bu sorun 2 gün önce oluştu ben dün senini konunu gördüm ama ne yazık ki kimsenni cevap yazmadğını gördüm ve çıktım başka sitelerde saatlerce doşaltım regedit kaydı olsun herşeyi denedim olmadı hepsini de adam gibi yapmamam rağmen bende vista kullanıcısıyım sana çözümümü anlatacağım bak şimdi:                                                                                                                                                              İlk önce flash belleğini tak sonra pc driver istediği zaman orda 3 tane şiecenek geliyor ya sürücü yazılımını otomatik olarak bulup yükleyini şeç biraz bekle 1-2 dk kadar bekle altta saatin yanında durumu öğrenebilirsin şimdi 2 dk bekledikten sonra haliyle gene sorun düzelmeyecek peki sen ne yapacaksın şimdi üstteki işlemi gerçekleştirdikten sonra bilgisayarıma sağ tıklayıp yöneti oradan sda aygıt yöneticisine tıklaycaksın yanında sarı ünlem işareti olan şey i bulup üzerine gelip sürücü güncelleştir diyeceksin orada elle bulayımı şeçeceksin konum olarak da yerel diski komple göstereceksin biraz bekledikten sonra işlem tamamlanıyor ve görüyor dediklerimin kısaca özeti şu aslında pc de flash belleğin dosyaları var ama  pc bulamıyor sende direkt işletim sistemini kurduğun diski tamamiyler gösterip yaparsan sorun çözülecek denedim bende oldu yani hadi sendede olur işallah

ADEM-KAYA
14-09-2009, 22:19   |  #3  
ADEM-KAYA avatarı
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 10
12,271 mesaj

konu horttt;)

oguzhan432
16-09-2009, 00:02   |  #4  
Üye
Teşekkür Sayısı: 0
86 mesaj