ben toshiba 2gb lik flash dısk aldım ama onun u3 smart diye bir özelligi var.ben onu formatladım ve flash diskı kasaya takınca u3 smart diye birşey çıkmıyor .MAC hariç PC lerde bozuk gösteriyor.yada bazı pc lerde kullanılmayan baglantı noktası diyor.neden böyle?
o flash disk e yine u3 programını yükleyemezmiyim
flash disk sorunu acil!!!
u3 destekli program yükeleyebilirsin ancak u3ler pc de çalışırlar sendeki neden hata verdiğini anlayamıyorum o bellekde acaba reset gibi bir şey varsa bence onu kullanarak belleğin ilk haline gelmesini sağlayabilirsin
arkadaşım bildiğim kadarı ile u3 özelliği ile flashına bilgisayarına program yükler gibi program yükleyebilirsin.bilgisayarında o flashındaki programlarla istediğini yapabilirsin.flashını bilgisayardan güvenli kaldırdıktan sonra o bilgisayarda arkanda iz bırakmadan işlerini yapmış oluyorsun.yani güzel bir özellik
benim arkadaşımın toshiba flashında aynı özellik var.önce u3 yükleniyordu.sonra flashı tanıyordu.
internette u3 özelliğine biraz baktım.şu siteyi buldum.
ama herhalde bu yazılımı satın alman gerekiyor.tekrar kurmak için
istersen buraya bir gözat.
benimde sandisk flasım var flasın ışıgı yanıyor ama pc flası görmüyor neden olabilir cvbnız için şimdiden teşekkür ederim:)
need youbenimde sandisk flasım var flasın ışıgı yanıyor ama pc flası görmüyor neden olabilir cvbnız için şimdiden teşekkür ederim:)bendede aynı sorun vardı yenisini alınca sorun çözüldü eskisininde mikrochipleri bozulmuştu tamiri mümkün değildi yanii
evet arkadasım denedım
denemez olurmuyum hıç ışıgı yanıyor ama pcler gormuyor flasımı
arkadaşım bu sorunlar genelde güvenli kaldır demeden flashı çekmekten kaynaklanıyor.
ya peki flasımı kurtaramazmıyım içindeki bilgiler çok önemlıydı:(
aslında bu flashın kalitesine baglıdır ben hiç bir zaman güvenli moddan kaldırdıgımı hatırlamıyorum cihazımı soruna gelince o ışık elektirik geldigini belirten bir uyarıcı olabilir yani senin flashının flashı yanmış bulunmaktaır ve tahminime göre eger flas yanmış ise kurtarman çok zor olacaktır
saygılar
need youya peki flasımı kurtaramazmıyım içindeki bilgiler çok önemlıydı:(bunun için içindekileri bilgileri taşıyan mikroçiplere kadar inmen lazım.bunu yapan aletleri bulman çok zor.bilgisayarcıların bile yüzde 5 inde varsa vardır.fiyatları sanırım 300$.fakat o aleti alsan bile kullanamazsın.kullanabilen birini bulman hem çok zor olur hemde pahalı olur.
saygılarımla...
bilgilendirdiğin için teşekkür ederim ama bu durum benı çok uzdu keşke geri dönüşü olabilseydi flashımın:(
hatta sanırım bir yerde yazmıştım.bi keresinde arkadaşımın 512 lik ramini yaktım.bizim bilgisayarcıda o aletten vardı.tamir etsin diye ona verdik rami fakat yanan bölümü sanırım kurtaramamıştı ve ram mefta oldu.yani öyle bir bilgisayarcı bulsan bile diski kurtarman çok zor.