arkadaşlar ben flash diskime antivirüs programı yüklemek istiyorum avast kurarken hedef dizin olarak flashımda yeni klasör oluşturup orayı gösterdim hata verdi.sadece flashımı gösterdim hata verdi kaspersky da hata verdi nasıl yükleyebilirim
flash diske antivirüs
çünkü yüklenemez :D
flash disk e bir sistem kurmuş olman gerekli ki bu da mümkün değil.ancak flash disk i bir pc ye takıp o şekilde taratarak korunabilirsin.
teşekkürler
ben olabilir diye düşünmüştüm aslında internet bağlantısı olmayan ve bunedenle güncellenemeyen bilgisayarları da taratabilirim diye düşünmüştüm ama kaspersky 'ı internete bağlamadan güncellemenin tek yolu var sanırım o da güncellleme dosyalarını indirmek ama onuda kullanamıyorum nasıl kullanabilirim
teşekkürler
antiviruslerin taşınabilir sürümleri var onları içine atabilirsin
clamwin antivirüs taşınabilir antivirüsü indirdim
çok teşekkürler
kaspersky ın cep telefonlarına kurulan sürümleride var mantık olarak karta yükleniyor oda....
clamwin tamamda çok kötü virüs programıdır.
clamwini flashıma kurmama ve tüm dosyalarının flashımda bulunmasına rağmen başka bir bilgisayarda çalışmadı
başaka hangi flasha kurulabilecek antivirüs programlarını deneyebilirim
yada
indirdiğim antivirüsün güncelleme dosyalarını başka bilgisayarlara nasıl yükleyebilirm
ilginiz için teşekkürler
BOOMFUNKMCSçünkü yüklenemez :Dflashdiske işletim sistemi kurulmaz mı diyorsun şimdi :Dflash disk e bir sistem kurmuş olman gerekli ki bu da mümkün değil.ancak flash disk i bir pc ye takıp o şekilde taratarak korunabilirsin.
4 gblik flash diske bir xp kurdum ben ses kartı ekran kartı herşey çalışıyordu :D
antiviruste kurulur buna.
ama disk büyük olacak.
clamwin i bende bir arkadaşa kurdum çalışmadı
flash bellek 4 gb. kinston idi
resmi olmayan taşınabilir antivirusleride kullanabilirsiniz. norton 2007, kav 6, nod32... bidolu taşınabilir sürümü mevcut. googledan aratırsanız bulursunuz.