arkadaşlar yukarıdaki belirtilenleri uygulamaya çalıştım ama başarılı olamadım gibi her defasında" lis dis" ten sonra "seçili bir disk yok.bir disk seçip yeniden deneyin"uyarısı alıyorum acaba ben nerede yanlış yapıyorum ?birincisi "lis dis " birleşikmi yoksa ayrışıkmı olacak iki hece olarak ?ikincisi "lis dis 1" e tam olarak ne yazılacak sürücü harfimi diskin boyutumu teşekürler
flash diskim biçimlendirilemiyor.
- 1
- 2
sayın Freekays
yazdıklarını bende uyguladım format yapıyor ama sonrasında "geçersiz ortam veya iz 0 bozuk--disk kulanılamaz" uyarısını alıyorum .....?
"clean" komutuna kadar her şey normal gidiyor clean enter yaptıktan sonra Disk Part has encountered an error: erişim engelendi. See the System event log for information. satırları çıkıyor.olmadı yada yapamadım...
uyguladıklarım ve sonuç
DISKPART> lis dis
Disk ### Status Size Free Dyn Gpt
-------- ------------- ------- ------- --- ---
Disk 0 Online 232 GB 0 B
Disk 1 Online 14 GB 0 B
DISKPART> sel dis 1
Disk 1 is now the selected disk.
DISKPART> clean
DiskPart has encountered an error: Erişim engellendi.
See the System Event Log for more information.
DISKPART>
Teşekürler şimdiden
Başlatı sağ tıkladım ve Komut istemi (yönetici) satırını seçerek işlemi yaptım.yol doğru yani.
merhaba konu başlığını ana sayfada oluşturamaı özelden yazmak zorunda kaldım. şöyle bir sorunum var 1 ay önce asus cn551w 4000 tllik bir notebook aldım hiç kulanamadan yetkili servisine yolladım ekrandaki ışık süzmeleri yüzünden fakat her defasında recovery atıp yolladılar bir sorun yoktur diyerek eğer bu ürünün tüm sürümlerinde bu sorun kabak gibi ortadaysa sanırım kabul edecem ama yok değilse değişimini yapmıorlar bu aşamadan sonra ne yapabilirim yardımcı olabilirmisniz? fotograf da yollayacam ama ekleme seçeneğini göremedim.
Bir uzman şu sorunuma yardım ederse sevinirim
Merhabalar, kusura bakmayın 2009 da bir cevapladıığınız bir konu için soru soracaktım bir link vermişsiniz de flaş belleği o linkteki program formatlıyormuş yazılımsal sorunu düzeliyormuş falan. Benimde öyle bir porblemim var sırf o linki öğrenmek için üyelik açtım rica etsem o linki bana bulabilir misini ? Cevabınız bekliyorum Teşekkürler :))
combofix programını kur çalıştır usb flash diskinde pciye takılı olsun işlemler bitince sırasıyla şunu yap
Başlat/çalıştır "regedit" yaz gelen ekranda başlat seçeneğine gir tüm işaretli alanları kaldır pc ye reset at yeniden başlat açılınca flash diske sağ tıkla biçimlendir de bakalım olacak mı ;)
Hocam usb fabrika ayarına döndürme aracı hangisi acaba sayfada gözükmüyor tşk
bu araç dediğin nedir göremiyorum link midir programmıdır yazılımmıdır bana bi acil yardımcı olurmusunuz
s.a sonra bu aracı buldum yazısı var ama bısey yok gorunmuyor yardımcı olurmusun
kardeş link görünmüyor ,bu aracın ismi nedir googleden baksak
@papatyasever "bu aracı buldum ve denedim. sonuç başarılı oldu."
demişsin kardeşim aracın adını göremiyorum ismini yazabilir misin ?
- 1
- 2