Flash dosyaları nasıl AWİ kaydedilir?

redorreds
09-07-2013, 20:17   |  #1  
OP Taze Üye
Teşekkür Sayısı: 0
2 mesaj

Merhaba

Adobe Flash CS6 kullanıyorum. Hazırladığım animasyonları awi dosyası olarak kaydetmek istiyorum. File----Export---- ExportMovie seçeneklerinden AWİ seçeneğini seçiyorum kaydediyor ama oynatmıyor. "Windows Media Player dosya yürütürken bir sorunla karşılaştı" diye bir yazzı çıkıyor. Media Player de herhangi bir sıkıntı yok müzik dinleyip başka videolar izleyebiliyorum. Sadece flash kayıtlarında yapmasının nedeni ne olabilir? Nasıl çözerim? Yardımcı olursanız sevinirim. 

Teşekkürler.

cm1987_
11-07-2013, 01:32   |  #2  
Üye
Teşekkür Sayısı: 2
58 mesaj

awi olarak kaydetmek istiyorsun peki kaydettigin dosya gercek video formatındamı çünkü yanlış dosya üzerine kaydedersen

o videoyu oynatmaz publısh settıngs ayarlarını yapıp tekrar dene

birde flash cs6 profesıonalda vıdeo yapma flash catalys kullan o biraz daha basittir

murat5038
11-07-2013, 11:12   |  #3  
murat5038 avatarı
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 680
6,682 mesaj

Klite codec yükle ve tekrar izlemeye çalış. MP Klasik ile izle onda da izlenmez ise Doğru çıkdı alamamışsın. CS6'dan Başka hangi tür formatta kaydedebiliyorsan standart halde plugin kullanmadan Çıktı alıp. Bir tane video converter ile dönüştürüp izleyebilirsin. Format factory ile dönüştürebilirsin.

redorreds
11-07-2013, 17:16   |  #4  
OP Taze Üye
Teşekkür Sayısı: 0
2 mesaj

flash ile animasyonlar yapıyorum video değil. Sadece bazılarını izleyebilsinler diye arkadaşlarıma göndermek için avi olarak kaydetmek istiyorum.sorun bazılarını oynatıyor bazılarını oynatmıyor. Üstelik yanı şeklide hazırlanmış olmalarına rağmen. Kayıt seçeneklerini de tek tek kontrol ediyorum ama yine de olmuyor. Flash kaydetme seçeneklerinde ne öneriyorsa o şeklide kaydediyorum genelde.

cm1987_
12-07-2013, 14:45   |  #5  
Üye
Teşekkür Sayısı: 2
58 mesaj

videoların kayıt formatı nedir pek bilgim yok buunu için flash catalys programına bakarsın ikincisi flashta yapılan full flash anımasyonlar

genlede swf dosyası ile dışarıdan editlenerek kayıt edilir