FLASH get ile dosya indirirken indirdiği yere baktım ve kb olarak gözüküyor neden öyle yapıyo halbuki video
dosyası
FLASH GET
dosya tam olarak inmiyordur eğer yarıda kalıyorsa downloadın kb olarak görünmesi normal.
yok ya hemen iniyo ve kb oluyo ıdm de hata veriyo kaldırıp tekrar kurdum ama olmadı 3o felan yazıyo hatada :
Kyliedosya tam olarak inmiyordur eğer yarıda kalıyorsa downloadın kb olarak görünmesi normal.
benki playerini indiriyodur inen dosyanın formatı ne
sen haklısın playerii indiriyo bende anlamadım ki dosyaya sağ tıklıyorum flashget i seçiyorum hemen şip şak iniyo vede açmaya çalışırken de bırlıkte aç ekranı gelı
osmanefebenki playerini indiriyodur inen dosyanın formatı
sen bu işlerde baya acemisin anlaşılan videoyu flashgetle öyle indirmeyeceksin videonun varsa indirme linkine tıkla ya da download helper eklentisini indir video oynarken eklentiye tıkla bu şekilde indirmelisin yoksa sağ tık flashgeti seç böyle inmez.
kardeş her yolu denedm ama olmuyor vıdeo oynarken flashget çıkıyo tıklıyorum gene aynı neyse sız bana KURTLAR VADıSı YADA EŞREF SAATı DıZıSıNıN NASıL ıNDıREBıLıRıM ONU YAZı
Kyliesen bu işlerde baya acemisin anlaşılan videoyu flashgetle öyle indirmeyeceksin videonun varsa indirme linkine tıkla ya da download helper eklentisini indir video oynarken eklentiye tıkla bu şekilde indirmelisin yoksa sağ tık flashgeti seç böyle inmez.
Bu dediğin korsan film indirmeye girer o yüzden herhangi bir şey söyleyemem ama kimi türktorrent sitelerinde bu tür diziler oluyor oralara bir bak sen.
kralskardeş her yolu denedm ama olmuyor vıdeo oynarken flashget çıkıyo tıklıyorum gene aynı neyse sız bana KURTLAR VADıSı YADA EŞREF SAATı DıZıSıNıN NASıL ıNDıREBıLıRıM ONU YAZı"Sonunu düşünen kahraman olamaz"...
Mustafa@PC"Sonunu düşünen kahraman olamaz"...
youtube den video indirmek için aşağıdaki linki kullan
www.taksitli-satis-programi.com/Programlar/free/Youtube-Video-Downloader.exe
youtube den video indirilen videoyu izlemek için aşağıdaki linki kullan
www.taksitli-satis-programi.com/Programlar/free/FLV-Player.exe
youtube denvideo İNDİRme programı
Türkçe desteğide bulunmaktadır.
herhangibir üyelik yoktur. kullanıcı adı şifre İSTEMEZ.
TAMAMEN ÜCRETSİZ VE FULL VERSİYON
youtube video downloader free
Youtube Download, ünlü video paylaşım sitesi YouTube'dan bilgisayarınızakolayca video indirebilmenize olanak sağlayan pratik ve tamamen ücretsiz birprogram.
tek yapmanız gereken url adresini yazıp video indir butonuna basmaktır
http://www.taksitli-satis-progra ... ideo-Downloader.exe
flv player free downloader full versiyon youtube izlemeprogrami flvplayer-indir
Youtube den indirdiğiniz videoyu izlemekiçin İNDİR tıklayınız
flv player free download sayesinde, Youtube gibi bir çok sitedeyayımlanan
.flv uzantılı ile videoları hızlı ve sorunsuz olarakçalıştırabilmektedir.
full versiyondur
sınırsız kullanım imkanı vardır.
flv izleme programı %50, %100, %200 ve tam ekran biçimindegörüntüleyebilirsiniz
herhangibir üyelik yoktur. kullanıcı adı şifre İSTEMEZ.
TAMAMEN ÜCRETSİZ VE FULL VERSİYON