Ekranda sürekli bu hatayı alıyorum.Tarayıcı her sayfa açış ,kapanışında veya herhangi bir değişiklikde yeniden ortaya çıkıyor.Nasıl kurtulabilirim?benim görüşüm bir çeşit virüs veya Spy.NİS 2011 ve a-squared AntiMalware ile tarattım ama olmadı kurtulamadım.
Flash Player hata kodu !
- 1
- 2
Tesadüf ben de bugün bu uyarıyı aldım.Ama sadece Chipin sitesinde oluyor.
aynı sorun bende de oldu dün.
her sayfa da yapmıyordu. bugün yapmıBende böyle bir sorun yaşadım. Bu iki günde flash player da sorun yaşanmaya başlandı. Yakın bi zamanda yeni sürümle sorunun giderilmesini umuyorum.Tesadüf ben de bugün bu uyarıyı aldım.Ama sadece Chipin sitesinde oluyor.hmm !! Vay Canına!!! demek herkesler de ortaya çıkan bir durum ,bu da beni haklı çıkartıyor gibi.Sanırım bir çeşit Spy olabilir.Belki de Flash Player 10.2.152.21 RC 2 (IE) sürümünden kaynaklanıyordur .Final sürümünü bekliyelim .Ben ne kadar Flash Player varsa sildim öyle kurtulabildim.Son Düzenleme: viking20 ~ 02 Şubat 2011 22:30
Firefox 4 tede 3 tede aynı sorun oldu bugun.Flash playeri kaldırdım özelliklede chipin sitesinde bu hatayı verdi pc acayip kasldı plugin eklentisi cpu ve rami 100 de 50 lire kadarFlashları (şimdilik olsun) tümden kaldırmak gerekiyor. Final sürümü piyasaya çıkınca yeniden kurarız.Son Düzenleme: viking20 ~ 03 Şubat 2011 14:29
tüm flash sürümlerini kaldırın ccleaner la sistemi temizleyin yeniden başlatın ve chrome kurun :) chromedada bnde hata veriyordu temizleyince şu an chip in sitesinde almadım bu hatayı ama bazı sitelerde yine verebiliyor şu an en güncel flash sürümü chroe da var
Flash ile ilgili bütün içeriği sildim bilgisayarımdan. Sonra tek tek bütün tarayıcılarda denedim. Ama aynı sorun hâlâ devam ediyor. Yeni sürüm ile sorunun halledileceğini düşünüyorum.
evet..Comodo Dragonda da bu sorun vardı..IE8 ve FF de olmuyordu..ŞİMDİ BAKTIM..comodo dragonda sorun aynı,devam ediyor..1 gündür..flashı kaldırıp tekrar kurdum comodoyu kaldırıp tekrar kurdum..nafile..nedir? bilgisi olan_..
Bende bugün ilk girdiğimde yine oldu.
evet düzelid burada sorun yok.
sorun halen devam ediyor ama sürekli olmuyor bende yapacağı tuttumu ubuntuda chrome ve firefox da windows da cgrome firefox 3/ 4 ie9 da da yapıyor şu an final sürüm mevcut 10.1.102.64 ama bunun güncellenmesini umuyoruz
bu sorun chip sayfasına girince başlıyor başka sayfalarda sorun yok sorun chiptenmi kaynaklanıyor
yoksa çözüm varmı kullandığım tarayıcılar bunlar
Firefox ve Internet Explorer bu ikisiyle denedim sonuç aynı.
Bende sayfa tam dolana kadar tarayıcı kitleniyordu. Chipten bir sayfayı yeni sekmede açtığımda da tarayıcı komut almıyordu. İlk başta hiç dikkat etmeyip çözümü başka yerlerde aradım fakat sağolun sorun chipteymiş (Chrome reklam içeriği).
Çözüm:
Chrome veya FF kullanıyorsanız Adblock kullanın :)
IE de hata halen devam ediyor.
Web sayfası hata ayrıntıları
Kullanıcı Aracısı: Mozilla/4.0 (compatible; MSIE 8.0; Windows NT 6.1; WOW64; Trident/4.0; SLCC2; .NET CLR 2.0.50727; .NET CLR 3.5.30729; .NET CLR 3.0.30729; Media Center PC 6.0; .NET4.0C)
Tarih damgası: Mon, 7 Feb 2011 15:16:31 UTC
Satır: 1933
Karakter: 150
Kod: 0
URI: https://www.chip.com.tr/
- 1
- 2