merhaba.söyle bir sorunum bulunmakta.benim internet explorer im hata vermeye basladı.linklere tıkladıgımda yada i.e penceresini kapadıgımda windows calısmayı durdurdu diye hata verip benim canımı sıkmaya basladı.opera ve firefox yukledim.adobe flash player in yuklenmesi gerektiğini söylüyorlar.indirmek içinde bir link ortaya cıkıyor.buraya tıklıyorum yukleme kurulum hersey tamamlandıktan sonra kucuk bir pencere cıkıyor.firefox yazıyor.pencere3nin kapama dügmesi yok asagıda ise cancel ve try again yazıyor.cancel dediğimde kapanıyor.try again dediğimde ise hiç birsey olmuyor.aslında try again yazan yere tıklanıyor ama bu pencerede tıklanacakmıs gibi olup tıklanmıyor.nasıl yükleyecegim bu FLAH PLAYER İ.Yardımlarınızı bekliyorum...
flash player
OP Taze Üye
Teşekkür Sayısı: 0
19 mesaj
Son Düzenleme: Serkan Karadaş ~ 24 Haziran 2007 17:52
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 0
177 mesaj
http://www.adobe.com/shockwave/d ... sion=ShockwaveFlash
internet explorerdaki hataiçinde
ie7 için Araçlar-->eklentileri Yönet-->Eklentileri etkinleştir ve devre dışı bırak.Burada önce Yayımcı bölümünde Microsoft yazmayan tüm eklentilere tıkla ve aşağıdan devre dışı bırak de..sonra kapatıp aç ie'ni..düzelirse sırayla eklentileri etkinleştir ve kapatım aç ienin..