flash player

HPQ-User
26-09-2008, 00:09   |  #1  
OP CHIP Online
Teşekkür Sayısı: 29
30,996 mesaj

emsalsiz87 sormuş:
video izlemek için bazı sitelere girdiğimde video acılmıyor adabe flash playeri yüklemem gerektiğine dair bir yazı geliyor sayfaya gidiyorum yüklüyorum olmuyor üninstalla silip yeniden başlatıp kuruyorum yine olmuyo (you tube izleniyor )

Soru Türü: Yazılım
İşletim Sistemi: Windows Vista
Sistem Özellikleri:
CORE DUO T2450 2.00 İŞLEMCİ NİVİDİA 7200  EKRAN KARTI 389 TURBOCASHE 2.5 GB RAM

İnternet Tarayıcı: Mozilla/4.0 (compatible; MSIE 7.0; Windows NT 6.0; SLCC1; .NET CLR 2.0.50727; Media Center PC 5.0; .NET CLR 3.0.04506)

YasarS
26-09-2008, 00:21   |  #2  
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 2
1,238 mesaj

Aynı sorun benim başıma çok geldi önce program ekle kaldırdan flash player aktivex'leri kaldırdım sonra video sitesinin yönlendirdiği sayfaya yani adobenin sayfasına gidip flash player plugini yeniden yüklenmesini sağladım sonra bütün internet sayfalarını kapatıp tekrar açtım problem çözüldü.Eğer firefox veya opera gibi tarayıcılar varsa onlara ait flash player pluginleride kaldırın ve kaldırma işlemini yaparken internet sayfaları kapalı olsun.Bu hatanın sebebi bazı siteler en güncel plugini istemesindendir

deadly_saw000
26-09-2008, 09:26   |  #3  
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 1
487 mesaj
YasarS
Aynı sorun benim başıma çok geldi önce program ekle kaldırdan flash player aktivex'leri kaldırdım sonra video sitesinin yönlendirdiği sayfaya yani adobenin sayfasına gidip flash player plugini yeniden yüklenmesini sağladım sonra bütün internet sayfalarını kapatıp tekrar açtım problem çözüldü.Eğer firefox veya opera gibi tarayıcılar varsa onlara ait flash player pluginleride kaldırın ve kaldırma işlemini yaparken internet sayfaları kapalı olsun.Bu hatanın sebebi bazı siteler en güncel plugini
Beğendim " bütün internet sayfalarını kapatıp " kısmını yapmamış olabilirsin benim gibi.Kahkaha