Flash upload yapabileceğim sonrada url alıp bu url ile sitemde flashı gösterebileceğim bir site varmı?Bildiğiniz varsa adını rica etsem
Flash upload?
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 1
1,997 mesaj
byburak2008www.4shared.com 'dan yapabilirsin... 5 Gb Sınırlı Ben Kullanıyorum Tavsiye ederim :)
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 0
2,344 mesaj
MatematikCanavarıFlash upload yapabileceğim sonrada url alıp bu url ile sitemde flashı gösterebileceğim bir site varmı?Bildiğiniz varsa adını ricaFlash'ı sitenize yükleyip , sonrada url'sini sayfaya atıp gösterseniz olmazmı ?
ÇÜNKÜ BAŞKA YERE YÜKLEDİĞİNİZ FLASH'I SİTENİZDEN GÖSTERTEMEZSİNİZ , YÜKLEDİĞİNİZ YABANCI SİTEYE GİDER ÖNCE LİNK
mengu88Flash'ı sitenize yükleyip , sonrada url'sini sayfaya atıp gösterseniz olmazmı ?Sitesinde Ftp Özelligi Yok Galibaki Upload edip Link'ini Alabilecegim site varmı diye sorumuş www.4shared.com Ben kullanıyorum tavsiyem :)
ÇÜNKÜ BAŞKA YERE YÜKLEDİĞİNİZ FLASH'I SİTENİZDEN GÖSTERTEMEZSİNİZ , YÜKLEDİĞİNİZ YABANCI SİTEYE GİDER ÖNCE
Yıllanmış Üye
2,344 mesaj
byburak2008Sitesinde Ftp Özelligi Yok Galibaki Upload edip Link'ini Alabilecegim site varmı diye sorumuş www.4shared.com Ben kullanıyorum tavsiyem :)FTP'ye gerek yok ,
Web Browser'dan da Flash dosyası(swf) upload edip , sitesinde kullanıp kullandırabilir .
Sizin dediğin gibide olur ama , ancak isteyen download eder çalıştırır .
Benim dediğim site üzerinden çalışması ve görüntülenmesi Flash dosyasının ...
OP Yıllanmış Üye
320 mesaj
Mengu arkadaşın bahsettiği yöntem benim için karışık.Genede Mengu,yardımların için sağol.Web master lık işinde yeniyim.İhtiyacım olan upload ve sonra url si. www.4shared.com bu siteye müzik de upload edebilyormuyuz?
Herkese yardımları için teşekkürler
MatematikCanavarıMengu arkadaşın bahsettiği yöntem benim için karışık.Genede Mengu,yardımların için sağol.Web master lık işinde yeniyim.İhtiyacım olan upload ve sonra url si. www.4shared.com bu siteye müzik de upload edebilyormuyuz?mp3 yüklediginde Upload ettiginde Adresine tıkladıgında dinleyebiliyorsun...:)
Herkese yardımları için teşekkü
Son Düzenleme: SaGoPa KaJMeR. ~ 25 Temmuz 2008 06:12
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 2
807 mesaj
iyi gunler
mynette mysite de hesabınız varsa flash dosyanızı uplad edebilrisniz
isterseniz uyelik gerktirmeden http://imageshack.us/ uload edip url linklerini alabilrsiniz iyi calışmalar
Yıllanmış Üye
129 mesaj
ben 4shared.com da flashın urlsini alamadım imageshack.us de artık flash eklenmesine izin vermiyor lütfen yardım edermisiniz...