Flashgetin son sürümünü dün indirdim,kullanmaya başladım.Bağlantı üzerinde sağ tıklayıp "bağlantıyı indir" diyerek bir çok dosyayı indirebiliyorum(rar,pdf vesaire)Fakat resimlerde aynı şeyi yaptığımda 3-4 KB "view.php" diye bir dosya indiriyor o kadar."imagevenue.com" vb. sitelerdeki resimleri bu sebeple indiremiyorum.Ne yapmam gerekiyor?Şimdiden teşekkürler...
Flashget ile resim indirmek?..
İndirmeye çalıştığın sitede demek ki resimin içerisine gizlenmiş link o resmin bulunduğu jpg vs uzantılı dosya değil, bir web sayfası.Resme sağ tıklayıp farklı kaydet dersen sorun çözülür büyük ihtimalle.
Resmi farklı kaydet dediğimde resmin "thumb" görünümünü kaydediyor.sadece Farklı kaydet dediğimde ise "img.php" isimli bir dosya kaydediyor.
Resmi tıkladığımda açılan penceredeki adresi,adres çubuğundan kopyalayıp Flashget de yeni deyip yapıştırıyorum,yine aynı şey oluyor,yani dosyanın kendisi değil de,küçük başka bir dosya iniyor.
Pek o zaman şunu dene:
Resme tıkladığında resmin orjinal boyutlusu açılıyorsa, orjinal boyutlu resmi farklı kaydet ile kaydet.
Explorer da orijinal resmin üzerinde sağ tıklayıp Flashgetle indir dediğimde resmi indiriyor.Fakat benim yapmak istediğim thumb görünümdeyken sağ tıklayarak resmin bağlantısını indirmek.Bu mümkün mü?
Yeni konu açmak istemediğimden buraya yazayım dedim.
Flashgetle ilgili arama yaparken bir sitede "Flashget spyware in kralı,ne demeye kuruyorsunuz" gibi bir ifadeye rastladım.Bu konunun aslı var mıdır?Programı kullanan arkadaşlar bilgi verirlerse sevinirim.
fortran9082Explorer da orijinal resmin üzerinde sağ tıklayıp Flashgetle indir dediğimde resmi indiriyor.Fakat benim yapmak istediğim thumb görünümdeyken sağ tıklayarak resmin bağlantısını indirmek.Bu mümkün mü?resimi neden flashgetle indiriyorsun ki onu anlamadım; resimler zaten genelde ufak boyutlu olur ve bu tür yazılımlara pek ihtiyaçları olmaz. Farklı Kaydet ile sorunun hallolur, kasmana lüzum yok.
elvis doğru söylüyor sen ne yapmak istiyosun anlamadım gitti
sağ tıkla resmi farklı kaydet seç yeri göster tamamdır.
Resimleri tek tek indirmekle uğraşmaktansa seri halde çok sayıda resim indirmek maksadım.Mesela URL si seri şeklinde birbirini takip eden resimleri indirmek kolay olur.Ayrıca az da olsa hız fark ediyor.