flashget len indirme

HPQ-User
14-05-2008, 19:47   |  #1  
OP CHIP Online
Teşekkür Sayısı: 29
30,996 mesaj

canlı sormuş:
flashgetle nasıl dosya indireceğim  yazılımı kurdum osya indirirken bir pencere açılıyor tamam diyorum 100 mb dosya 3 kb indiriyor  yardımınız için teşekkür ederim

Soru Türü: Donanım
İşletim Sistemi: Windows XP
Sistem Özellikleri:
bilgisayarda yeniyim fakat üst düzey özelliklere sahiptir öyle satın aldım

İnternet Tarayıcı: Mozilla/4.0 (compatible; MSIE 7.0; Windows NT 5.1; .NET CLR 2.0.50727; .NET CLR 1.1.4322)

Reborn91
14-05-2008, 20:45   |  #2  
Reborn91 avatarı
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 2
3,307 mesaj

Flash get bir çeşit download hızlandırma aracıdır yani dosya paylaşım programı falan değildir.. Herhangi download etmek istediginiz bir dosyayı sahip oldugunuz maksimum bant genişliğini kullanarak en hızlı şekilde indirmeye yarar... Örneğin www.asdasd.com/xxx.exe yi flash get te file sekmesinden new download a tıklayarak çıkan yere yazarak indirebilirsiniz. Ancak bazı siteler örn: rapidshare.com bu çeşit hızlandırma yazılımlarına izin vermezler ( rapidde premium accountlara izin veriliyor )

baryu
14-05-2008, 22:03   |  #3  
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 0
228 mesaj

internet download manager kullan..Bir numaralı indirme yazılımıdır kendisi...

bide indirme hızı senin internet hızın ve sitenin hızına baglı bişeydir

linda
14-05-2008, 23:34   |  #4  
Yıllanmış Üye
387 mesaj

flash get iyidir. ben uzun süre kullandım. ama arkadaşa sormak isterim her dosya için mi 3kb gibi düşük bir indirme hızı var yoksa bazı dosyalarda mı oluyor? eger hepsinde oluyorsa ozaman opsiyonları ile oynamanız gerekecek. bağlantı hızınızı kablo t10 gibi bir seviyeye getirin. flash get için indirme sınırlarını bağlantının tamamını alacak şekilde kendiniz girin. sonra indirmi hızı ayarlarını manuel yapın. sonra pencerenin sağ altında indirme hızını manuel olarak en sonra çekin. bakalım ne kadar indiriyor. ben şu an orbit kullanıyorum. çözemez iseniz mesaj atın ilgilenelim.

canlı
15-05-2008, 03:45   |  #5  
Yeni Üye
20 mesaj

cevap yazan arkadaşlara çok teşekür ederim demekki bu sorun siteyle ilgili çünkü bazılarını indiriyor rapıdshare den indirmiyordu mesela 3 kb hız degil o kadar bir simge indiriyor indirme başarılı diyor arkadaşlar özür dileyerek size bir sorum daha olacak msg live plus yüklemek istiyorum hata (hata kodu 8003)veriyor yüklemiyor ne yapmam lazım

Selçuk İslamoğlu
15-05-2008, 03:51   |  #6  
Selçuk İslamoğlu avatarı
CHIP Online
Teşekkür Sayısı: 73
4,133 mesaj

rapidshare'den indirme yöneticileriyle (flashget vs.) indirmen bir hayli zor.