Bilgisayarımda flashget, free download manager gibi indirme programları var. İnndir.com, gibi program sitelerinden bu programlarla sorunsuzca indirme yaparken rapidshare gibi paylaşım sitelerinden dosya indiremiyorum. Duyduğuma göre bu programlarla paylaşım sitelerinden dosya indirmek yasaklanmış. Eğer öyleyse bu programlarla nasıl dosya indirebilirim(Paylaşım sitelerinden). Ya da bu programlar yerine bana önerebileceğiniz rapidshare'de de işe yarayan programlar var mı? Yardımlarınızı bekliyorum. Şimdiden teşekkürler...
flashget sorunu
Onun yerine başka bir program var mı acaba? Ben rapget diye bir program duymuştum...
Tuğsanrapidshare'dan dosya indirirken flashgeti kullanmak için premium user olmanız lazım.ewet arkadaşa katılıyom (bildigim kadarıyla rapidshare dosya indirmek için hiç bir program kullanmaya izin vermiyor
gazi909Rapidshare nasıl flashgete izin vermiyor.download linkine tıklarsan flashget otomatik açılıyor zaten.Ayrıca Orbit Downloader flashgetten daha az sorun çıkarıyor.tavsiyeFlashget otomatik açılıyor fakat senin istediğin programla indirdiği programın boyutu birbirini tutmuyor. 3-4 kb. bir şey indiriyor.Yine de teşekkür ederim...
Evet bu yüzden bazı dosyalarda bu sorun çıkabiliyor ama genelde flashget düzgün çalışıyor Rapidshare de.Flashgeti indirme hızını artırma amacıyla kullanıyorsanız hiç gerek yok.Firefox un kendi indirme yoneticisi bile flashgetten daha hızlı
premimum user değilseniz hiçbir programla indiremezsiniz...
istersiz 1000 kere deneyin yine 3-4 kblik linkleri indirisiniz sadece.
Firefox'un indirme yöneticisi ise operadan yada exploererdan farklı extra bir ozellik içermiyor. Yine free user için ilgili kodu yazıyorsunuz.Yine sadece 1 dosya indirmeye izin veriyor (premium hesapta aynı anda istediginiz kadar indirebiliyorsunuz) ve doysa indirdikten sonra yine ip değiştirmeniz gerekiyor..
Tuğsanpremimum user değilseniz hiçbir programla indiremezsiniz...
istersiz 1000 kere deneyin yine 3-4 kblik linkleri indirisiniz sadece.Firefox'un indirme yöneticisi ise operadan yada exploererdan farklı extra bir ozellik içermiyor. Yine free user için ilgili kodu yazıyorsunuz.Yine sadece 1 dosya indirmeye izin veriyor (premium hesapta aynı anda istediginiz kadar indirebiliyorsunuz) ve doysa indirdikten sonra yine ip değiştirmeniz gerekiyor..
ikiside tam olarak doğru vverilmiş bilgiler değil. ben rapidshareden flashget ile sorunsuz FREE olarak dosya indirdim. o indirdiği 3-4 kb lık şe bir html sayfası oluyor. onu iptal edip bir sonrakini beklerseniz indircektir. ben sorunsuz indirebiliyorum.Evet bu yüzden bazı dosyalarda bu sorun çıkabiliyor ama genelde flashget düzgün çalışıyor Rapidshare de.Flashgeti indirme hızını artırma amacıyla kullanıyorsanız hiç gerek yok.Firefox un kendi indirme yoneticisi bile flashgetten daha hızlı
Ayrıca ff nin indirme yöneticisi hiç bir zaman flashget gibi ve onun kadar hızlı olamaz lütfen bilmediğimiz şeylere yorum yapmayalım ff nin dm si tek bir kanaldan indirirken flashget vb programlar 5-10 kanaldan aynı anda indirdikleri için daha hızlı ve çabuk indiriyorlar.
LÜTFEN....
HAha! ben flashgetle indirilmez dedimmi ki? ben de bu zamana kadar flashgetle bir cok şey indirddim Rapidden.Ama bazen flashget o 3 kblik dosyaları indirdiğinde Tekrardan Download linkine tıklıyorum bu sefer tarayıcınınkini kullanıyorum düzgün iniyor.
Millet de tutturmus premium hesap diye.. ne alakası varsa.aynı anda iki dosya indirememekten sikayet etmemiş ki soruyu soran...
BU arada ben firefox flashgetten hızlı dedim.İE7 veya Operayla bir kıyaslama yaptım mı?cunkü firefox kullanıyorum