Arkadaşlar bi akraban bana bi arkadaşında bi program olduğunu ve bu programda Flight Simulator 2004 ün anlaşmalı kuleleri olduğunu ve TÜRKİYE ve diğer ülkelkerde canlı bir şekilde kulelerle konuştuğunu ve onun komutlaruıyla hareket ettiğini söyledi ve bunu yapan bi programa ihtiyaç var ve ben bu programın adını bilmiyorum bilen varsa bana adını verirse sevinirim veya bu programın linkini şimdiden teşekkürler
Flight Simulator 2004
Eray programı akrabanın arkadaşından istemeni tavsiye ederim. Bende o oyun var ve çok güzel bir oyun , çok gerçekci. Birde oyuna istabulun düzenlenmiş yama halini ekledinmi daha güzel oluyor...
:)) bi şekilde ikna et onu. Bu arada dediğim istanbul yaması varmı sende?
ya bilmiyorum öyle bişey ama bulursam sana yazarım
http://www.simviation.com/fs2004scenery65.htm burada var birsürü fakat istanbulu bulamadım sen bulursan bana adresi ver
FS Live Traffic die bi programmış ama linki gerek
yok denedimde ama olmadı satın aldırtıyor
Üzgünüm o zaman..
Trial diye yazmayı biliyorlar ama..Sinir herifler..Kızdım şimdi..:))
BU FLİGHT SİMULATOR'DE HELİKOPTERLER VAR MI? TAVSİYE EDERMİSİNİZ NASIL ÇOK ZOR BİR OYUN MUDUR?
süper bi oyun alıştınmı bi problem yok
2 yada daha fazla tür helikopter var. Hatta wright kardeşlerin uçağı bile var (uçurana aşk olsun). Grafik süper, ses süper, yanlız oyunu rahat kullanmak için joystick almanı tavsiye ederim. ilk aldığımda klavyeyle oynuyordum ve kontrolü zordu. yaw halen boeing uçağını piste indiremedim. açıkçası fazlada denemedim.Özellikle havadayken motoru kapatması çok zevkli oluyor :))
ya arkadaşlar çok güzel oyun bende oynuyorum fakat kendi sitesinden (()indirdiğim uçakların sadece 2 tanesi yada daha azı görünüyor oyunda . nasıl yapabilirim ben mi yanlış yüklüyorum nasıl yüklenir simulatöre uçak biraz bilgi verebilir misiniz? şimdiden teşekkür ederim
tamam arkadaşlar sorunu çözdüm
Fakat, şüphesizdir ki, çok iyi bir sistem ihtiyacı isteyecek. Windows Vista ile birlikte temin edip, doyasıya oynamak istiyorum bu oyunu :).
arkadaşlar ben bu oyunu bir türlü kuramadım neden sizce
benden 4. cd yi istiyor takıyorum ama oyunu açmıyor
arkadaşlar bende flight simulator 2004 oyununu yukleme ye çalısıyorum ama bi türlü olmuyor bana yardım edin nolur