arkadaşlar başlıkta yazdım gibi bilgisayarımı açarken açılmıyor böle bi yazı çıkıyor öle kalıyor ne olur yardım şimdiden teşekkürler
floppy disk (s) fail 80 nedir
Tam Bilmiyorum Ama Bildigim Kadarı İle Bilgisayarında Disk Mi Takılı Ondan Açmayabilir İyi Bak Varsa Çıkar Öyle Açmayı Dene Bide Yoksa Bilemicem.
arkadaşlar dedinizi yaptım fakat başka bir hata oluştu hatada şu şekilde windows başlatılıyor diyor sonra karşıma kap kara bi ekran geliyor hiç bişi yok
:S:S
Format Atmayı Dene Bence
Atmadan Önce
Kasanın İçindeki floppy disk Kablolarına Bak Çıkmış Olabilir Takılıysa Çıkar Tak Birde Öyle Dene
Denedikten Sonra floppy disk'E Giden Kabloları Devre Dışı Bırak Öylede Dene Olmadı Format At Bakalım Olur Heralde Bilemicem Elimden Gelenleri Yapıyorum
peki arkadaşlar önce bi kabloları denicem olmadı format teşekkür ederim yardımlarınız için
Önce sistemi formatlayın.BIOS 'u Default ayarlara döndürün ve kaydedin.Floppy Disk 'n kablosunu kontrol edin, tam oturtun.BIOS 'dan Floppy Disk secenegini Disable'a çevirin ve kaydedin.Her BIOS'da farklı olabilir secenegi bulamazsanız nette bu sorunla ilgili konular var.Ordaki çözümlere de bakabilirsiniz.BIOS'da Boot Sequence Floppy Disc olarak ayarlanmış olabilir.HardDisc'e çevirin.Şuan aklıma gelenler bunlar.Uyguladıktan sonra yazarsınız, yardımcı oluruz.Kolay gelsin..