benim fly tv kartın xp de çalışmıyor acaba xp sürümümü var orjinal cd yüklediğim zaman yinede açılmıyor
fly 2000/3000 tv kartın xp çalışmıyor
Bu başlık kilitlidir. Yeni mesajlar gönderilemez veya mevcut mesajlar düzenlenemez.verdiği hatayı yazarsan daha çok yardımcı oluruz.
Fly tv kartının mutlaka xp sürümü olmsı lazım. Eger senin orjinal cd sinde kurarken xp driverı yoksa zaten tv kartını kurammam gerekiyor. HAtaı kurulum sırasındamı yoksa kurduktan sonra programının çalıştırmak istediğindeöi veriyor.
O hataları bilidirirsen daha çok yardımcı olabiniliriz çünkü bende fly tv kartı kullanıyorum xp işletim sisteminde sorunsuz çalıştırıyorum .
boşverin abi Fly ı...tek kelimeyle iğrenç bi tv kartı...tunerın çekim gücü çok zayıf anten taktığım halde doğru dürüst çekmiyoo.ve arkadaşın dediği gibi xp de sorunlu driveri yüklesen bile sorunlar çıkartıyoo...medyası kullanışlı değil...en iyi Winfast paran sınırlıysa avermedia...Fly ın antenle çekmediği yerden walkman kulaklığıyla pürüzsüz çekiyor.saygılar...
arkadaşım kendi siyesinden en son driver ını indir benimde xp ama çalışıyor www.lifewiew.com.tv olması lazım
www.driverguide.com . Win 2000 driverı bile Xp 'de çalışır, merak etme.
www.driverguide.com ıyı bır sıtedır