Arkadaşlar bu soruyu bi arkadaşım için soruyorum ama bende yapamadaığım için canımı sıktı.fly 98 tv kartı var bilirsin eskilerden netten driverini indirdim olmadı hatta bendeki fly 3000 in driverini bile denedim o da olmadı ne dersiniz sorun işletim sistemi olabilr mi....sonuçta bu kart windows 98 de sorunsuz çalışıyordu nedersiziz???saolun şimdiden...
FLY 98 DRIVER SORUNU
Bu başlık kilitlidir. Yeni mesajlar gönderilemez veya mevcut mesajlar düzenlenemez.şimdi win98 demi yoksa xp de kullanıyorsun
xp de kullanıyorum..driverı işin kötüsü kayıp...:(
xp ye uyumlumu? yenimi xp de kullanıyorsun gaha önce xp çalıştımı çalıştıysa bana tam olarak markasını yaz bende bi arama yapayım driverini internette
Evet İhsan, Hasan arkadaşın bulduğu driver büyük ihtimal olması lazım hadi kolay gelsin.
www.programmarket.com/yazilimdunyasi/urun.asp?UrunNo=2155
şunu bir dene pek sıcak görmüyorum
saolun arkadaşlar bi net kafeye gidip indireyim hemen şimdi ünv. kütüphanesinden bağlandığım için download edemiyorum.çalışıp çalışmadığı hakkında size bilgi veririm hadi hayırlısı inşallah olur.tekrardan saolunn...
ya arkadaşlar verdiğniz sitelerdeki driverlar yüklenmiyo hata falan veriyo..başka bildiğiniz bi site falan varmı acaba :(