fm 2013 stream nasıl güncelleştirilir

muhammetipli_1989
06-12-2012, 13:12   |  #1  
OP Taze Üye
Teşekkür Sayısı: 0
7 mesaj

arkadaşlar ben başka bi forum sitesinde fm 2013 nasıl yüklenir diye bi forum açtım arkadşalr bana yardımcı oldu ilk önce stream netten indir dedi ve sonra ürün etkinleşririlir dedi ondan sonra oyunu indir ortomatikindirecek dedi ama benim hiç kafama yatmadı çünkü ben oyunu orjinal alacam ozaman korsan olmuyor mu? neyse şimdi benim sorum fm 213 ü alcam ondan sonra nasıl oyunun dvd si ile yükleyip NASIL YÜKLEDİKTEN SONRA OYUNU nasıl güncelleştirecem yarım edin arkadraşalr lütfen

himmety
06-12-2012, 15:51   |  #2  
himmety avatarı
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 32
602 mesaj

steamdan alırsan internetten oyunu indriyor. indirdikten sonra oyunu yedekle diye bir seçenek var oradan oyunu ister cd - dvd- usb bellek, hdd de herhangi bir  yere yedekleyebiliyorsun. yedek silinir kaybolur vs olursa steamdan tekrar indirebiliyorsun. dvd veya cd yi örneğin başkasına verdin o kişi oyunu yüklemek isterse kendi steam accontu yoksa yükleyemez, yüklese bile steam acontu yoksa oyunu açamaz. (korsana başvurursa o ayrı) senin steam acontun olmadan kimse oyunu kullanamaz. yani kısacası steamdan aldığın opyunların hiçbiri korsan olmuyor direk orjinal. güncelleştirmeyi steam kendi otomatik olarak yapıyor.

muhammetipli_1989
06-12-2012, 19:00   |  #3  
OP Taze Üye
Teşekkür Sayısı: 0
7 mesaj

ok anladım çok saolll kardeş peki oyunu yedekleyincee ne olarak yedekliyoır yani uzantısı iso olarak mı?

Son Düzenleme: muhammetipli_1989 ~ 06 Aralık 2012 19:07