Windows 8.1'e geçtim her şey çok güzel gidiyor fakat bir sorunum var fn tuşları çalışmıyor. Ne yapabilirim?
FN Tuşları
BURADAN touchpad ve diğer donanımların driverlarına ulaşabilirsin..
BURADAN touchpad ve diğer donanımların driverlarına ulaşabilirsin..Tüm aygıtlarım vs sorunsuz çalışıyor sadece fn tuşları hariç hangi driveri yüklemem lazım fn tuşları için tek sorun bu....
verdiğim sayfada işletim sistemini win8 olarak seçmelisin açılan yeni sayfada Touchpad ve Utilities altındaki ASUS InstantKey Utility'yi kurman yeterli olur sanırım.. Utilities altında işine yaracak başka uygulamalarda onları da kurarsan işine yarayacak şeyler var.. keyfine göre incele bak istersen..
verdiğim sayfada işletim sistemini win8 olarak seçmelisin açılan yeni sayfada Touchpad ve Utilities altındaki ASUS InstantKey Utility'yi kurman yeterli olur sanırım.. Utilities altında işine yaracak başka uygulamalarda onları da kurarsan işine yarayacak şeyler var.. keyfine göre incele bak istersen..Teşekkürler fakat kurdum instant key menü falan çıktı yeniden başlattım yine aynı.
ATK Package driver sayesinde çözdüm.
ekran görüntüsü gönderebilir misin ? hangi sürümü yükledi görelim.. çünkü sadece programı kurmak bazen yeterli olmuyor programı çalıştırıp ara yüzünden hangi tuşun hangi işlemi yapacağını tanımlaman gerekebilir.. tanımlamalar yapılmadığı için tuşlar çalışmıyor olabilir...