arkadaslar FN çalışmıyor.daha yarım saat öncesine kadar çalışıyordu.neden böyle oldu anlamadım.samsung r520-fs02tr modelini kullanıyorum çok acil yardım ederseniz sevinirim
FN tuşu çalışmıyor
Sert bastıysan eğer, böle sorunla karşılaşırsın. Nadirdir laptoplar.. Şakaya gelmez. Garanti varsa garantiye ver.
2tane fn tusu var 2side çalışmıyor. normalde fn+f5 ekranı kapatırdı mesela olmuyor.ekran parlaklıgını falan ayarlayabiliyordum o da olmuyor.sadece ses açıp kapatma( fn+f6) işe yarıyor
sorunu çözdüm teşekkürler
arkadaslar samsung'un sitesiniden easy display manager'ı indirerek sorunu çözmüştüm ama bilgisayarı yeniden başlattıgımda FN yine çalışmıyor.Başlat-programlar-samsung-easy display managerı çalıştırıyorum işe yaramıyor.tekrar samsungun sitesinden indirip kuruyorum böylelikle çalışıyor ama her restartta aynı sorun oluyor.bunun çözümü nedir
Recovery'den samsung doanımlarını yeniden yükleyin sorun çözülür.
3seçenek vardı.temel geri yüklemeyi seçtim sorun aynı.
o zaman samsung sitesinden bütün driverlerı güncelleyin başka seçenek yok gibi.
bütün driverler zaten güncel.easy display manager da yüklü pcde ama programı çalıştırmama ragmen FN çalışmıyor.siteden aynı programı yüklü olmasına ragmen tekrar indirip kuruyorum o zaman çalışıyor ama bilgisayarı yeniden başlattıgımda yine çalışmıyor
bazen güncellemek için bekleyin diyor yükledikten sonra hemen res atmayın bekleyin kısayol atsın masaüstüne ondan sonra atın
yok olmuyor..recovery yapacagım.nasıl oldugunu anlatabilirmisiniz? başlangıçta f4'e bastıp önceden oluşturdugum cd leri sırasıyla mı takmam lazım bunun haricinde bir şey var mı
recovery varsa cdye gerek yok f ile giriş yapın sistem geri yüklemede ilk günkü konumu seçin tamamdır 5 ila 7 dk arayla sistemi ilk günkü durumuna getirir cdlere ihtiyaç yok
evt kendisi hdd den yükledi.ama ben yedeği almadan önce genel olarak kullandıgım programları tam kurmamışım ondan hepsini yeniden tek tek yüklemem gerekti.şimdi hepsini yükledm.tekrar recovery aldıgımda suanki haline dönsün istiyorum.somsung recovery solution3 programından tekrar eski yedeğin üstüne yeni bir yedek alabiliymiyim