FolderIco [16.11.2010]

CHIP Online
16-11-2010, 11:00   |  #1  
CHIP Online avatarı
OP www.chip.com.tr
Teşekkür Sayısı: 26
36,771 mesaj

FolderIco, Windows'ta her klasörün simgesini tek bir tıklamayla değiştirebilir! Standart sarı klasör simgesini, renkli ve parlak bir simgeye nasıl dönüştüreceğinizi bilmiyor musunuz?FolderIco ile Windows klasörlerine renk katın. Sadece bir tıklamayla klasörlerinizi renklendirin, ve dosyalarınızı sınıflandırmanın yeni yollarını keşfedin. İstediğiniz klasörü bulmak için onu azıcık görmeniz yeterli olacak!Program hakkındaki yorumlarınız ve bilgi alışverişi için: CHIP Online Forum

FolderIco, Windows'ta her klasörün simgesini tek bir tıklamayla değiştirebilir! Standart sarı klasör simgesini, renkli ve parlak bir simgeye nasıl dönüştüreceğinizi bilmiyor musunuz?FolderIco ile Windows klasörlerine renk katın. Sadece bir tıklamayla klasörlerinizi renklendirin, ve dosyalarınızı sınıflandırmanın yeni yollarını keşfedin. İstediğiniz klasörü bulmak için onu azıcık görmeniz yeterli olacak!Program hakkındaki yorumlarınız ve bilgi alışverişi için: CHIP Online Forum

Kaynak: www.chip.com.tr

DOWNLOAD: FolderIco

Boracalin
16-11-2010, 10:24   |  #2  
Boracalin avatarı
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 8
1,591 mesaj

Bu tip prg. kurarken pek sıkıntı olmuyorda , kaldırmaya çalışınca problemler diz boyu oluyor... Diyelim kurduk bir süre kullandık , istemedik kaldırmaya çalıştık sıkıntı olur mu ?

Son Düzenleme: Boracalin ~ 16 Kasım 2010 10:26
viking20
16-11-2010, 12:00   |  #3  
viking20 avatarı
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 141
7,681 mesaj

ileride lazım olur mantığı ile yaklaşmamak lazım,çünkü bu sefer bilgisayar program çöplüğüne dönüyor.İşiniz,üğraşınız gereği gerçekten gerek duyuyorsanız indirmeyi düşünün.Daha geçen gün 9 programı sildim.İleride bir gün lazım olur diye her gün bilgisayarda taşımaya ne gerek var.

celatx
16-11-2010, 13:12   |  #4  
Yeni Üye
Teşekkür Sayısı: 0
28 mesaj

tam aradığım program dedim indirdim çok uyduruk çıktı :P önermem normal xp nin sarı dosya iconunu mavi kırmızı yeşil siyah ... yapıyo

blue-crash
16-11-2010, 14:49   |  #5  
Yıllanmış Üye
159 mesaj

İllede simgemi değiştireceksiniz,Size süper bir tarif vereyim custopack tools.Bu programla windows 7 dahil bütün illetim sistemlerinin bütün iconlarını değiştirmek mümkün üstelik logon ekranı ve sesler dahil komple bir paket hazırlanabilir.Stardocks iconpackager programının alternatifi ve üstelik ücretsiz.

çağdaşefe
16-11-2010, 22:26   |  #6  
Üye
68 mesaj

bu programı  indirdim ve kurdum ama ne programın simgesi var ortada ne de simge değiştereck bir yer...
    sizler nasıl çalıştırıp denediniz anlıyamadım?  ortada program falan yokki...nasıl simge değiştirdiniz  kurduğunuz programı nasıl çalıştırdınız lütfen açıklayın ...yoksa bu site nin banamı garazı var ?

viking20
16-11-2010, 23:15   |  #7  
viking20 avatarı
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 141
7,681 mesaj
Alıntı: çağdaşefe  
bu programı  indirdim ve kurdum ama ne programın simgesi var ortada ne de simge değiştereck bir yer...
    sizler nasıl çalıştırıp denediniz anlıyamadım?  ortada program falan yokki...nasıl simge değiştirdiniz  kurduğunuz programı nasıl çalıştırdınız lütfen açıklayın ...yoksa bu site nin banamı garazı var ?

yukarıda ki gibi klasör üzerine sağ klik yap,açılan menüde ortaya çıkar senin araç .Yani,
C:\ProgramFiles'de
Başlat\Tüm Programlar
Masa üstünde boşuna bekleme.

Son Düzenleme: viking20 ~ 16 Kasım 2010 23:29