XP CDsini takıyorum.Boot ekranında CD den önyükleme için bir tuşa basın diyor.Ama basınca donuyor.Bilgisi olan varsa söyleyebilir mi?
CD de sorun olmadıından %100 eminim.
XP CDsini takıyorum.Boot ekranında CD den önyükleme için bir tuşa basın diyor.Ama basınca donuyor.Bilgisi olan varsa söyleyebilir mi?
CD de sorun olmadıından %100 eminim.
hard dısk ini anakarta bağlanan kablolarını iice bi kontol et hatta kablonun girişlerini hard dısktakini anarta anakarttakini hard dıska tak bide ole dene ha bişi daha har dıskın aşırı formattan kullanılmaz hale gelmişte olabilir
zlatan.ibohard dısk ini anakarta bağlanan kablolarını iice bi kontol et hatta kablonun girişlerini hard dısktakini anarta anakarttakini hard dıska tak bide ole dene ha bişi daha har dıskın aşırı formattan kullanılmaz hale gelmişteNe alakası var kardeşim ya yuh. Boot ekranından hemen sonra diye. CD den boot yaparken hard diskleri kullanmaz bilgisayar...
Acaba başka bilgisayarda çalıştı mı cd, yada başka bir cd denedin mi?
mehmetturelAcaba başka bilgisayarda çalıştı mı cd, yada başka bir cd denedin mi?%100 emin olduğuna göre çalışması gerekir
07BENER07 sölemiş eve geldim kendi bilgisayarımda normal.
Sorun olan bilgisayarın klavyesi USB mi?
hayır usb değil.
Daha öncede çok kez format attım.Aynı bilgisayara.
arkadasım on yukleme gelıyosa ılk once bios ayarlarını yapman lazım su adrese tıkla yap...
kardeşim bak anlatim ama mutlaka cvp yazın veya bilgisi olanlar lütf. msn eqLésin
hacker1940@msn.com msn bu
konuya giriyorum:
CD den önyükleme için bir tuşa basın diyor.
ama basınca hiç format ekranı gelmiyor öyle kalıyor donuyor hatta 2 saat boyunca bekledim gelmedi cd %100 çalıştığından eminim ark. ın bilgisayarına bunları yazmadan hemen önce attım lütfen bilgililer msn adresimi eklesin!!!
Arkadaşım Ram Slotunu değiştir Dene OLmassa RAM Bozuktur %90 :):):):)
Anakarttadada bir problem olabilir ama düşük bir ihtimal :):):)):)