Arkadaşalar ben bi siteden font paketi yükledim yüklemez olaydım hiç bişeye benzemiyor tipleri şimdi silmek istiyorum ama "C:\Windows\Fonts" klasöründen benim sonradan yüklediğim fontları nasıl ayıklayacam. windowsun kendi fontlarını silmek istemiyorum. vista kullanıyorum
Fontlardan nasıl kurtulacam !
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 1
2,310 mesaj
Eklediğin Fontların adı ne?
OP Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 0
116 mesaj
işte o sorun klasörün içinde 925 tane font var yüklerken hiçbirinin adına bakmadım 500-600 tane yüklenmiştir.
OP Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 0
116 mesaj
wickermanhttp://support.microsoft.com/kb/saol arkadaşım ama bu makaledekiler vista için değil napcam
- [ Tüm kodu seç ] [ Yeni Pencerede Göster ]
Bu makaledeki bilginin uygulandığı durum: * Microsoft Windows Server 2003 Enterprise Edition * Microsoft Windows Server 2003 Datacenter Edition * Microsoft Windows Server 2003 Standard Edition * Microsoft Windows Server 2003 Web Edition * Microsoft Windows Server 2003, Enterprise x64 Edition * Microsoft Windows Server 2003, 64-Bit Datacenter Edition * Microsoft Windows XP Professional Edition * Microsoft Windows XP Home Edition * Microsoft Windows XP Tablet PC Edition * Microsoft Windows 2000 Advanced Server * Microsoft Windows 2000 Datacenter Server * Microsoft Windows 2000 Professional Edition * Microsoft Windows 2000 Server * Microsoft Windows Millennium Edition * Microsoft Windows NT Server 4.0 Standard Edition * Microsoft Windows NT Workstation 4.0 Developer Edition
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 3
1,603 mesaj
ya nedir bu her problem karşısında format at önerisi DEMU çok güzel imza atmış.eyvallah kardeş sonuna kadar sana katılıyorum. önemli olan format atmadan sorunu çözmektir.
Sana gelince arkadaş fontların yüklenme tarihlerine bak
denemedim ama fontları başka klasörde bi kopyasını oluştur oradan yükleme tarihlerine bak benim önerim bunlar inşallah çözersin...
tolgahanterya nedir bu her problem karşısında format at önerisi DEMU çok güzel imza atmış.eyvallah kardeş sonuna kadar sana katılıyorum. önemli olan format atmadan sorunu çözmektir.En çok kızdığım şeydir zaten format at denmesi.
Bunu söyleyen arkadaşlara kızgınlığımı imzam ile dile getirmeye çalışıyorum bu forumda
-"yapacak bişey yok yada format at" gibi yorum görmek istemiyorum