format atarken 3 işletim sistemi oluştu

HPQ-User
27-01-2008, 09:47   |  #1  
OP CHIP Online
Teşekkür Sayısı: 29
30,996 mesaj

nirvana_26 sormuş:
iyi günler dell inspiron bilgisayarıma keylogger girdiğinden format atmam gerekti.Ancak laptopumu alırken windows xp cdsini vermemişlerdi sadece dell driverlerin oldugu dell'in orjinal reinstalling drivers cdsi vardı.ben de bu yüzden eski masaüstü bilgisayarımla gelmiş olan windows xp cdsiyle format attım.ancak eski c://WıNDOWS klasörünün üstüne değil de yeni bir klasöre system dosyalarını kurdugumdan olmuş olacakki artık her bilgisayarı açtığımda işletim systemini seçmem gerektiğini belirten bir uyarıyla karşılaşıyorum.2 seçenek var microsoft xp professional ve altında da xp home yazıyor.ve professionalde çalıştırdıgımda bilgisayarımın formatsız hali açılıyor ancak çok yavaş ve nete falan girmiyor.formatlı halinde de biraz çalıştırdıgımda mavi ekrana dönüyor ve sistem ciddi bir hatadan kurtarıldı iletisi alıyorum.ne yapmalıyım?ben şu anda eski o professionalı silmek ve home'un kalmasını istiyorum sadece.ve bir de eski formatsız halinde kasperskyın lisansli tam sürümü yukluydu.onu kurtarma ihtimalim var mı?..şimdiden teşekkür ederim

Soru Türü: Yazılım
İşletim Sistemi: Windows XP
Sistem Özellikleri:
dell inspiron 6400 AD0 laptop

windows xp işletim sistemi

İnternet Tarayıcı: Mozilla/4.0 (compatible; MSIE 6.0; Windows NT 5.1; SV1)

XxXDaRKoXxX
27-01-2008, 11:20   |  #2  
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 0
3,720 mesaj

Bir flash disk/dvd/cd gibi bir şeye önemli dosyalarınızı atın.

Sonra Blgisayarınızın C Windows'una format atın.

XP hOme u silecekseniz Pro dayken dosyalarını silin sonra çalıştır'a sfc/scannow yazın onarılır olmazsa format atın eğer XP home'u kurtaracaksanız

Cdsi  ile C/Windows'a kurun format atarken...