Merhaba arkadaşlar öncelikle sonunda pcme uygun kurulum aldım ve Nero Express'ten Veri Diski olarak attım cdye sonra reset attım.Bilgisayarda hepsi ayarları First Device Cd Rom olarak ayarlı fakat hiç Cd'den Ön Yükleme için Bir Tuşa Basın Yazısı Gelmiyor Yardım edermisiniz.
NOT:Bilgisayarcı Bu Cd ile Format atıyordu.
Cd Çizik yada kirli değil.
Klavye'm usb
Format Atarken Ön YÜkleme Yazısı Gelmiyor
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 0
725 mesaj
cd bozuk kandırmışlar seni : )
Üye
Teşekkür Sayısı: 0
74 mesaj
Arkadaşım Cd yi veri diski olarak değil başlangıç cd si olarak yazdırmalısın. Bu şekilde Cd den önyükleme yapamassın. Eğer cd nin kalıbı varsa nero ile kalıbı diske yaz diyerek önyüklemeli yapabilirsin. Eğer kalıbı yoksa forumda önyüklemeli cd yapma diye araştırırsan birşeyler bulabilirsin.
Son Düzenleme: yusuf747 ~ 29 Kasım 2010 18:48
Kapalı Hesap
Teşekkür Sayısı: 48
2,757 mesaj
sen eniyisi hazır
bootable CD iste bilgisayarcıdan yada yusuf747 dediği gibi forumda vede internete araştır.
Kapalı Hesap
2,757 mesaj
https://www.chip.com.tr/forum/ayr ... rehberi_t85796.html
burayada bak sana yardımı olur.
Çok teşekkür ederim'de kardeşim nasıl başlangıç cd'si yapıcam cd'nin kalıbı derken bende kurulum bir klasörde var.Biraz daha ayrıntı olursa sevinirim...
Arkadaşım Cd yi veri diski olarak değil başlangıç cd si olarak yazdırmalısın. Bu şekilde Cd den önyükleme yapamassın. Eğer cd nin kalıbı varsa nero ile kalıbı diske yaz diyerek önyüklemeli yapabilirsin. Eğer kalıbı yoksa forumda önyüklemeli cd yapma diye araştırırsan birşeyler bulabilirsin.
Kapalı Hesap
2,757 mesaj
http://forum.donanimhaber.com/m_18108805/tm.htm
burada anlatimi var bak
anakart ekran logosu ekrana geldiği zaman klavyeden f8 bas, sonra ok işaretleri ile cd seç enter bas ön yükleme yazısı ekrana gelecektir. ön yükleme yazısı ekrana gelmezse cd'in yada sürücün, yada bios'un arızalımı olabilir, yada cd'din bootable değildir.